2777
2789
عنوان

بیاین کمکم

205 بازدید | 19 پست

بچها منو نامزدم دیشب رفتیم مشاور ازدواج

یه سری تست دادیم یع ماه دیگ جوابش میاد

بحث مسائل مالی شد

دکتره اینقد نا امیدم کرد 

گف نامزد تو خونه نداره کلی حقوقش میره برا کرایه خونه و تو یه زندگی معمولی بدون بریز بپاش داری و نباید توقع هیچیی داشته باشی

یه زندگی خیلییی معمولی 

ما توافق کردیم خونه رو رهن کنع ک برا اجاره اذیت نشیم 

حقوقشم یچی حدود ۲۰ تومنه

میخام ببینم درحد یه زندگی هس؟یا من از قیمتا خبر ندارم دکتره راس میگه

زندگی مجردی خودمم یچی معمولیه ینی درحد خودمونو داریم ولی افراطی و شاهانه نیس متوسطه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو اگه دوسش داری برو ازدواج کن اگه نه دوسش نداری خوب پس می تونی کارو تموم کنی و بگو کدوم شهر زندگی میکنی تا بگم با ۲۰ تومن میشه زندگی کرد یا نه و ماشین داره یا نه اگه نداره یه زره کار سخت تر میشه

با حرف یارو این اومد تو ذهنم 

‏همیشه بهمون گفتن اگه طرف سرد شد داره خیانت میکنه؛
‏ولی یکی نگفت :شاید گرفتار باشه ، شاید مشکلات خانوادگی داشته باشه، شاید بی پول باشه و دلش بخواد از همه یه دنیا فاصله بگیره.
یادمون ندادن وقتی طرفمون سرد شده دلیلشو بپرسیم، کنارش باشیم وکمکش کنیم تا همه چیز حل بشه. تا سردی دیدیم یکی ازون پشت داد زد مثل خودش رفتار کن تا بفهمه. تقصیر خودمون بود. به دیگران حق دخالت دادیم اونام ذهنمونو مریض کردن.

چه مشاور بی ملاحظه ای معمولاً جواب رو دو سه روزه یا همون لحظه میدن   از بابت کارش مطمئن هستید ...

اره اینجا خیلی معروفه

برا چنتا تستو سوال ۶۵۰ هم گرف 

از بابت کارش مطمئنم