2777
2789
عنوان

انقد گیر دادن دیگ حالم از عید بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
یاسمن چیزی خریدی بالاخره؟ منم عین توام همه جا رو میگردم بازم نمیتونم بخرم هفته پیش کیش بودیم از اونج ...

اره یه چیزایی خریدم 

اینقدر کلافه شدم گفتم نمیخرم ولش کن 

دیگه شانسی یه چیزایی خریدم 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره یه چیزایی خریدم  اینقدر کلافه شدم گفتم نمیخرم ولش کن  دیگه شانسی یه چیزایی خریدم&nbs ...

مبارکت باشه ب شادی تن کنی من فقط یه کتونی خریدم و‌یکم لوازم ارایش و ماسک صورت اصلا لباس نخریدم😞

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه ب شادی تن کنی من فقط یه کتونی خریدم و‌یکم لوازم ارایش و ماسک صورت اصلا لباس نخریدم😞

مرسی گلم 

بابا آخه چیزای خوبی نیومده بازار امسال 

کیفیت افتضاح و گرون حالا کوتاهیش هیچ 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مرسی گلم  بابا آخه چیزای خوبی نیومده بازار امسال  کیفیت افتضاح و گرون حالا کوتاهیش هیچ&n ...

اره والا همشونم مدلاشون من دراوردیه اصلا چیز شیکی ندیدم از این کتی ها دوس داشتم همسرم نمیذاره بخرم میگه خیلی کوتاهه حقم داره😅 من قدم ۱۷۱ هست میپوشم قشنگ تا خط باسنمه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
چجوری آخه؟ توقع دارن یه شال ۱۸۰۰۰ متری بخرم همه جا رو بپوشونه  هی داداشم میگه من بهش محل نمید ...

به منم میگفتن چادر سر کن، کم کم چادرو کنار گذاشتم مانتو بلند پوشیدم آرایشم از یه ضد آفتاب شروع کردم 

بعد بلندی مانتومو با هر خریدِ دوباره کم میکردم ینی کوتاه تر میخریدم، شلوارم اول خیلی جذب نبود ولی به مرور اونم جذب میخریدم حتی با رژ زدن منم مخالف بودن 

ولی شروع کردم از رژ کم رنگ و ملایم شروع کردم و عادی شد براشون 

برادر بزرگم ازدواج کرد و اصلا کاری به من نداره دیگه و نظرش روی خانومشه 

البته گیرم بدن من جوابشونو میدم اگ هم جواب ندم باز کار خودمو میکنم 

به منم میگفتن چادر سر کن، کم کم چادرو کنار گذاشتم مانتو بلند پوشیدم آرایشم از یه ضد آفتاب شروع کردم& ...

آها آره منم همین طور شروع کردم

بهتر شد 

اما شال رو چیکار کنم؟

با آرایش هم کار ندارن 

اما به ناخن گیر میدن 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
آها مرسیی کلا اسپرت میخواستم  بعد به من میگن وسواسم دیر انتخاب می کنم  خب شما وسواس هست ...

اصلا فکرتو درگیرشون نکن عزیزم تا میتونی دور باش که کمتر اجازه دخالت به خودشون بدن

proud femenist  
اصلا فکرتو درگیرشون نکن عزیزم تا میتونی دور باش که کمتر اجازه دخالت به خودشون بدن

آخه دیگه اون موقع واقعا افسرده میشم 

کلا خانواده خودمو فقط میلینم از اونام دوری کنم دیگ خیلی تنها میشم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
من ول کردم اونا نمیذارن  به بابام گفتم شومیز و دامن گرفتم  یه دامن عروسی تا زانو بود&nbs ...

دیگه تو انتخاب لباس مهمونیم دخالت میکنن 🤷‍♀️🤷‍♀️وضعت وخیمه ابجی😬😂😂 به بابات بگو میخوای  جوراب بلند بکشم مثل دهه پنجاه😁😁

درسته باز اومدم ولی دیگه به درد نمی خوری 😑جایی که...نیست
2790
2778
2791
2779
2792