2777
2789
عنوان

انقد گیر دادن دیگ حالم از عید بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست

امسال عید انچنانی وجود ندار چون نه حسش هس نه اون شادی تو بطن کشور و مردم حالا شما موقع خرید همین جوری نرین بازار که به گردین انتخاب کنین از اول تو اینترنت  خلاصه فضایی مجازی مدلتون رو انتخاب کنید بعد واینکه لباس سلیقه ای و خودت مهمی بقییه رو ول کن بابا

درسته باز اومدم ولی دیگه به درد نمی خوری 😑جایی که...نیست
اندازه پیراهن مردونه است لامصبا 

نه بابا 

من از این کتیا ک نزدیک زانوعه میپوشیدم میگفتن کوتاهه 

به خدا یه سوسول بازیایی در میاره 

یه بار می‌گفت آخ قلبم درد میکنه این لباس رو می بینم 

میخوان مجبورم کنن فرهنگیان بخونم واسه همین چیزاش 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار به آجیم میگم باهاش حرف بزنه  به خدا من خودم لش میپوشم کلا  یعنی تنگ و اینا نیست باز ...

خودت سعی کن از حق خودت دفاع کنی , ولی نه با بی ادبی,, برو هرید اون چیزی که دوست داری رو بخر کاریم نداشته باش کی چی میگه بگو با این خوشنالم و تمام

اگ میذاشتن میرفتم 

قدت بلندهست حتما اگه زیادبلندنباشه زیادکوتاه نمیشه برات 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کاش با مامانت میرفتی یا دخترخاله ایی،خاله ایی کسی

کدوم خاله کسی رو ندارم 

خاله م که میشه مامان نامزد سابقم 

دختر خاله م میشه خواهرش 

اصلا فکر اینو نکن زن داداشت اوپن مایند تر از داداشت رفتار کنه اتفاقا اگه خودش محدود باشه اصلا چشم دی ...

اگ پیج داری مطمئن 

مانتو لی داشته باشه بذار

امسال عید انچنانی وجود ندار چون نه حسش هس نه اون شادی تو بطن کشور و مردم حالا شما موقع خرید همین جور ...

من ول کردم اونا نمیذارن 

به بابام گفتم شومیز و دامن گرفتم 

یه دامن عروسی تا زانو بود 

بابام توقع داشت دامنه از این پیر زنونه ها ک تا زیر پاعه باشه

خیلی درکت میکنم ،میدونم سخته و مقابل با همچین خانواده ایی سخته منم این شکل بودم ولی کم کم مقابله کرد ...

چجوری آخه؟

توقع دارن یه شال ۱۸۰۰۰ متری بخرم همه جا رو بپوشونه 

هی داداشم میگه من بهش محل نمیدم تازه میگ چادر بپوش 

والا یه جورین حتی نمیشه شوهر کنی 

چون خب اون میاد ظاهر الانت رو میبینه دز کنار اخلاق 

بعد میپسنده کسی منو اینجور بپسنده نمیذاره آزاد تر باشم 

بعد حیف نیست برا یه لباس آدم بره اون همه بدبختی بکشه با شوهرررر 

تازه کسیم بیاد بفهمن آزادی میده ندیده رد میکنن

اندازه پیراهن مردونه است لامصبا 

یاسمن چیزی خریدی بالاخره؟ منم عین توام همه جا رو میگردم بازم نمیتونم بخرم هفته پیش کیش بودیم از اونجام نتونستم انتخاب کنم😢 حالا دوباره باید برم همین تهرانو بگردم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
من امسال از nili.plus و nouwear خریدم معتبر بودن فقط نمیدونم لی دارن یا نه

آها مرسیی

کلا اسپرت میخواستم 

بعد به من میگن وسواسم دیر انتخاب می کنم 

خب شما وسواس هستین 

به داداشم اینو میخواستم بگم وقتی که گیر داد بگم همه مردا مثل هم نیستن بیان ببینن مانتو من دو سانت کوتاه تره یا نه که ........

2790
2778
2791
2779
2792