2777
2789
عنوان

ی سوال

104 بازدید | 3 پست

دوستان من ۲۳هفته باردارم و توی غذا خوردنم خیلیی رعایت میکنم ولی با وجود این همه رعایت بازم وزنم داره میره بالا کسی میدونه چرا اخه اگ زیاد غذا بخورم میگم بخاطر زیاد غذا خوردنع !

خب عزیز من هر طور باشه باردار هستی رژیم نگیر اصلا همه وعده های غذایی بخور ولی به میزان کم توی بارداری باید وزن اضاف کنی دیگه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب عزیز من هر طور باشه باردار هستی رژیم نگیر اصلا همه وعده های غذایی بخور ولی به میزان کم توی باردار ...

همه وعده های غذاییم میخورم عزیزم ولی زیاد نمیخورم واسم عجیبه با وجود رعایت وزن اضافه میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه وعده های غذاییم میخورم عزیزم ولی زیاد نمیخورم واسم عجیبه با وجود رعایت وزن اضافه میکنم

خب توی بارداری اگه وزن اضاف نکنی غیر طبیعی هست نگران نباش گلم طبیعی هست دیگه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز