2777
2789
عنوان

نمیدونم رفت و امد کنم یا نه؟

535 بازدید | 19 پست
سلام ....من با خانواده شوهرم تو ی حیاط ولی ساختمان جدا زندگی میکنیم چند مدت پیش من با پسرم دعوام ب؟د ک صدام رفت بالا سرش داد زدم ک دیدم برادرشوهرم ک تو حیلط داشت ماشین میشست حمله کرده بهم ک چرا سرش داد میزنی منم داد زدم گفتم بتو چه ودرو روش بستم ک همزمان بابستن در دستش رو کوبید ب شیشه در و دستش خونریزی شدید کرد و رگش پاره شد خاهرشوهرمم اونحا بود هرچی از دهنش در اومد ب من گفت و هزارتا اس ب شوهرم داد ک بخاطر زن تو کاکام اینجورشد دستش ولی خالا دستش کاملا خوب شده و اینا اینو از چشم من دیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتره از اونجا برید. تا وقتی اونجایی احتمال داره هر آن باز ی اتفاقی بیفته. از قدیم گفتن دوری و دوستة. هرچقدم خوب باشی وقتی انقد نزدیکی بازم حرف و حدیث پیش میاد
خدایا دوست دارم
عجیبه یعنی ادم حق نداره بچشو دعوا کنه؟
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...