2777
2789
عنوان

خاطرات عروسی

473 بازدید | 27 پست

من خیلی حالم بده میشه بهم راهنمایی بدید 

۸سال پیش عروسی کردم و اون چیزی که میخواستم آرایشم نشد و زشت شدم 

یک ماهه پیش بعد از چند سال عروسیمو که دیدم رفتم تو گذشته و زشت شدنم 

انقدر حالم بده انقدر حالم بده که فقط خدا میدونه 

همش دارم خودمو با دیگران مقایسه میکنم 

چند روز پیش فقط آرزوی مرگ میکردم که بمیرم و نباشم انقدر که حالم بده 😭😭💔💔

کی عروسی شما رو یادشه یا بهش فکر میکنه بیخیال ،،،

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هشت سال پیش ارایش و لباس و اینا واقعا قابل قیاس با الان نیست.

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

والا منم از انتخاب مدل مو هام پشیمونم ولی مهم این بود که اون شب به خودمو و بقیه خوش گذشت همین. فقط ما ایرانیا هستیم که عروسی رو واسه خودمون عذاب میکنیم وگرنه کشورهای دیگرو که نگاه میکنی طرف بعضی وقتا آرایشگرم نداره خیلی ساده خودش خودشو آرایش میکنه و فقط شادیه که مهمه براشون

دیگه گذشته منم لباس عروسم خیلی زشت بود مادرشوهرم نذاشت لباس خوب بردارم کلا با جشن ما مخالف بود چون عروسشون جشن نگرفته بود میگفت ما هم نباید بگیریم،، زیورآلات هم نداشتم بندازم یادمه تو آرایشگاه همه عروسا خوشگل با سرویس طلای شیک اونوقت من🤕 تازه از صبح هیچی نخوردم هیچکس واسم ناهار نیاورد، همشونم تو جشن مون عین عزادارا بودن، سال بعدش عروسی پسر برادر مادرشوهرم بود ندیدی چی کار کردن کشتن خودشونو از صبح رفتن آرایشگاه شوهرمم ظهر واسه همه شون ناهار خرید 

عزیز تقصیر شما نیست که چند سال پیش کلا اونطور مد بود و کسی هم متوجه نمیشد که بده

آخر شب فیلمم یه مقدار آرایشم ریخته 😭💔

انقدر درگیرش نبودم واقعا اما یک ماهه مثل خوره افتاده به جونم و همش تو فکرمه یعنی داغونم کرده انقدر جلو همسرم حفظ ظاهر کردم خسته ام 😭💔😭

آخر شب فیلمم یه مقدار آرایشم ریخته 😭💔 انقدر درگیرش نبودم واقعا اما یک ماهه مثل خوره افتاده به جون ...

عزیزم مگه ۸سال پیش ازدواج نکردی

خب دیگه گذشته

ناراحت نباش چه اشکالی داره 

اتفاقاً یه خاطره خوب بزار تو ذهنت بمونه 

این همه ادم زمان شما ازدواج کردن ،ارایششون ممکنه ازشما بدتر بوده ولی دیدم کلا میخندن و خاطره خوشی دارن که اونطور آرایش شدن 😊

عزیزم مگه ۸سال پیش ازدواج نکردی خب دیگه گذشته ناراحت نباش چه اشکالی داره  اتفاقاً یه خاطره خ ...

کاش بتونم خودمو با بقیه مقایسه نکنم و از این فکر رها بشم😭💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792