arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 عنوان اسم این گل چیه؟ 184 بازدید | 13 پست سلام خانما لطفا اگر اسم این گل میدونید بگید و همچنین شرایط نگه داریش میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 1401/12/22 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 کالانکوئه شرایط نگه داریش به چه صورته؟؟؟میتونم بزارم تو همین گلدون بمونه یا باید جابه جا کنم؟و چیکار کنم خوب بمونه؟ میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 کالانکوئه نور زیاد عه بازم شما😁😁😍😍روم نشد تگتون کنم🙈🙈میشه بزارمش تو همین گلدون بمونه تازه به دستم رسیده یا فوری جابه جا کنم گلدونُ؟بعد چقدر آب بدم؟تو خونه میشه نگه دارمش؟راستی یه سوال دیگه یه گل داشتم عکسشُ فرستادم گفتید هویا هستش اصلا رشد نمیکنه فقط یه کوچولو برگاش بزرگ شده چیکار کنم گل بده؟در آخرم چقدر سوال پرسیدم😅😅 میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم
niloo_mami عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 1898 شرایط نگه داریش به چه صورته؟؟؟ میتونم بزارم تو همین گلدون بمونه یا باید جابه جا کنم؟ و چیکار کنم خ ... تو خونه بمونه علفی میشه و بدرد نمیخوره.باید توی فضای باز مثل حیاط و بالکن باشه و نور میخواد.آبیاریش هم هر وقت خاک خشک بود آبیاری بشه.همین گلدون هم مناسبه.هر وقت گلدهی تموم شد در صورت تمایل جا به جا کنین. گلدون بزرگتر باشه گل خوب جون نمیگیره.
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 تو خونه بمونه علفی میشه و بدرد نمیخوره. باید توی فضای باز مثل حیاط و بالکن باشه و نور میخواد. آبیا ... ممنونم عزیزم ❤❤ میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم
سبزین95 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 233 عه بازم شما😁😁😍😍 روم نشد تگتون کنم🙈🙈 میشه بزارمش تو همین گلدون بمونه تازه به دستم رسیده یا فو ... اشکال نداره تگ کنین تو همون گلدون باشه جابجا هم کردین اشکال نداره فقط خاک ریشه گرفته نشه.گیاه هایی که گل میدن نیاز نوری بیشتری دارن دیگه با توجه به خشکی خاکش اب بدین .هویا هم باید شرایط محیطی ایده الی داشته باشه بعدشم کود دهی
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 اشکال نداره تگ کنین تو همون گلدون باشه جابجا هم کردین اشکال نداره فقط خاک ریشه گرفته ن ... ممنونم از راهنماییتون شرایط ایده آل چیه برای هویا من تو خونه گذاشتم روبه روی پنجره تقریبا ۶ متری فاصله داره با پنجره چیکارش کنم چه کودی بخرم هم واسه این هم کالانکوئه؟ میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم
سبزین95 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 233 ممنونم از راهنماییتون شرایط ایده آل چیه برای هویا من تو خونه گذاشتم روبه روی پنجره تقر ... از همکارم باید بپرسم/میپرسم خبرشو میگم
سبزین95 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 233 ممنونم از راهنماییتون شرایط ایده آل چیه برای هویا من تو خونه گذاشتم روبه روی پنجره تقر ... نور غیز مستقیم متوسط و کود36-12-12
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 نور غیز مستقیم متوسط و کود36-12-12 ممنونم❤❤❤❤ میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم