2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فکر کنم همش دروغه

اینا رو کردن تو کله ی ادمای ضعیف که هرچقد تو سرشون زدن فقط ناله کنن نه اینکه دفاع کنن

قبلا مینشستن ابوالفضل بزنه کمر ظالم الان منتظر کارما میمونن فرقی نمیکنه

اگه کسی در حقت بدی کرد یا ببخش یا خودت پدرشو درار نمیتونی پس رها کن منتظر کارما نباش 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من دقیق نمیدونم کارما و اینارو 

ولی میسپارم بخدا و لحظه ای ک حال طرف گرفته میشه رو میبینم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
اینا رو کردن تو کله ی ادمای ضعیف که هرچقد تو سرشون زدن فقط ناله کنن نه اینکه دفاع کنن قبلا مینشستن ...

والا من زورم نمیرسید رها کردم ولی نبخشیدم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

آخه یه وقتایی ما به اشتباه دچار سو تفاهم میشیم و از آدمها توقعات بی جا داریم بعد میگیم فلانی در حق من بدی کرد ...اما اگه کسی واقعا در حقم بدی کرده دیدم که سرش اومده .اعتقاد دارم به کارما

ولی باور دارم که بروز تقاص پس میده...چه شبایی که تا صبح راه رفتم تو حیاط و گریه کردم و خدارو صدا زدم ...

من فکر کنم اشتباه از من بوده که طلاق گرفتم و الان من زجر میکشم و اون زندکی جدیدشو داره. فکر میکنم من گناهکار بودم و دارم تقاص پس میدم

والا من زورم نمیرسید رها کردم ولی نبخشیدم

نیاز نیست ببخشی ولش کن پیگیرش نباش 

شاید ی روز تقاص پس بده واقعا یا شاید ی روز تونستی ببخشی

ذهنتو درگیر نکن خلاصه که خودت اذیت میشی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نیاز نیست ببخشی ولش کن پیگیرش نباش  شاید ی روز تقاص پس بده واقعا یا شاید ی روز تونستی ببخشی ذ ...

اره اگه خودم به ارامش برسم شاید روزی بخشیدمش