2777
2789
عنوان

همسرم خیلی ازم سرد شده چن ماهه

510 بازدید | 27 پست

چن ماهه که ازم فاصله میگیره تنها میمونم و رابطه امون خیلی کم شده کمکم کنین,بحث خیانتم نیس,مطمئنم

مشاورم رفتم از کسایی ک تو شرایط من بودن تجاربشونو بگن لطفا,حرفم میزنیم ختم به دعوا میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت ک‌حپاقل مشاور‌رفتین‌ماهم‌نزدیک‌یماهداینطوری شده اصن‌نمیفهممش بخدا حالم‌خیلی بده 

صبح اشتی‌میشیم‌شب بحث‌میکنیم‌قبلا اصلا انقد بد برخورد نمیکرد یماهه نمیدونم چی شده بدرفتار شدهدعصبی شده ازم‌دور شده 

همیشه میگفت بغلت خیلی ارومم‌میکنه شب باید بغلم‌میگرفت الان شب فاصله میگیره ازم میگه گرمم‌میشه منم میدونم‌خیانت‌نیست ولی هرچی هست دارم اذیت میشم

ی راه داری 

اول صبر دوم سیاست و سوم عاقل بودن 

بهیچ عنوان نگو چرا سردی

رابطه بلللخره تکراری میشه

تنوع در لباس رنگ و مدل مو ناخن ایجاد کن

زیاد بهش نچسب

خودشو چس کرد برات بی تفاوت باش

اصلا پیگیر نباش زیاد نخند بزار هنگ کنه چرا اینجوری سدی

یکی دو هفته برای خودت زندگی کن 

یکماه اینکارارو بگن پیوسته یعد نتیجه میگیری

توی رابطه جنسی هم بگو وقتی رفتارت ی کم سرده در زندگی حس م میپره و کشش ندارم

کلع باید ارام باشی و نامحسوس بکشی عقب

بری بهش گیر بدی چرا سردی بی ارزش میشی

شبها یا تایم حموم هم گوشیشو چک کن 

مردا گاهی وقتا اینجوری میشن ... به تنهایی نیاز دارن .. اون موقع ها سعی کنید تنهامون بزارید ... منم همسرم اینجوری میشه بعد خودش میاد سمتم .. مردا مثل کش میمونن میرن میرن یهو با عشق میان سمتت

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره...