2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

164 بازدید | 13 پست

امسال سال اولیه ک تو خونه خودمون هستیم و من ۱ ماهه و نیم ک عروسب کردم 

چند روز دیگ تولد شوهرمه. 

میخام خانواده همسرم و دعوت کنم با خانواده خودم فقط درجه یک 

به نظرتون شام چی بدهم

من جای شما بودم مهمونی دعوت نمیکردم 

محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :)                                        اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم  #سومین_کاربری_badgirl_سابق           عاشقِ قلبِ مشکی🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرغ شکم پر و قرمه سبزی و سوپ شیر ….یا جوجه کباب بزنید…….  

قرمه سبزیام هرچی سرخ میکنم مثل مادرشوهر نمیشه . من با خودم گفتم خوبه برم آماده بخرم اما نزارم کسی بفهمه 🤣

چرا عزیزم اخه ینی زشت نیس ؟ سری اولمه میخام مهمونی بدم 

من ۱۷ سالمه اصلااا و ابدا رو نظر من حساب نکنین ی زری زدم😂

نمیدونم چرا ولی اینکه اولین تولد دو نفره باشه هم ایده ی بدی نیست 

محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :)                                        اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم  #سومین_کاربری_badgirl_سابق           عاشقِ قلبِ مشکی🖤
قرمه سبزیام هرچی سرخ میکنم مثل مادرشوهر نمیشه . من با خودم گفتم خوبه برم آماده بخرم اما نزارم کسی بف ...

اه اماده اصلا خوب نیس 

خوب گوشت با پیاز تفت بده و ادویه بزن پیازش زیاد باش و ریز ک با اب پیاز و یک لیوان اب گوشت کاملا پخته بشع یکم زعفرونم بزن

اینم در کنار برنج خوشمزه است 

پیاز ک خورد کردم کمی تفت خورد گوشت اضافه میکنم باهم تفت خوردن روغن اضافه میکنم سرخ شدن ادویه جات و نمک میزنم بعد ابجوش اضافه میکنم بهمراه زعفرون باید با شعله خیلی کم بذاری و چند ساعت

در ضمن اندازه هاروهم من دیمی میزنم🤨 

اب نباید زیاد باشه چون در نهایت باید گوشت با روغن و کمی اب بمونه و مث خورش نباشه