2777
2789
ببين آزمون هاى انگليسى فقط براى مهاجرت نيست خيليا اصلا نميخوان برن ولى براى دانشگاه واجبه مثل مقطع د ...

مطمینا اگه میخواستن افزایش قیمت بدن لغو نمیکردن

مثل بقیه ی مواردی که شب میخوابی صبح دوبل شده همه چی

همش در حد حرف و حدسه

واسه کسایی که فوری فوتی باید کاراشونو پیش ببرن خیلی ریسکه بخوان به امید حرف اینا بشینن

ولی در کل عزیزم انقدر اینجا همه چیز افتضاحه که هیچ بعید نیست دیگه برگزار نشه

مثل بقیه ی کشورایی که برگزار کننده نیستن 

متاسفانه.. بهش ک فک میکنم خیلی غصه ام میگیره.. چطور بریم ی جا دور از خونواده امون زندگی کنیم! ش ...

همیشه اولش سخته بعدش عادت میکنید بجاش بچتون سختی کمتر میکشه

ارایشگری و خیاطی و اینا اگر وقت بزارید سریع میشه یاد گرفت

:)                             

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همیشه اولش سخته بعدش عادت میکنید بجاش بچتون سختی کمتر میکشه ارایشگری و خیاطی و اینا اگر وقت بزارید ...

شوهرمم همینو میگه. ما هم برا دخترمون اینکارو میکنیم. از خودمون ک گذشت.

آره ولی اصلا دوست ندارم🤕

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شوهرمم همینو میگه. ما هم برا دخترمون اینکارو میکنیم. از خودمون ک گذشت. آره ولی اصلا دوست ندارم🤕

اونجا برید یکم ک بگذره قطعا خوشتون میاد هر کی رفته اوایلش بهش بد گذشته نگران نباشید بعدش اوکیه

:)                             
امریکا تحصیلی رفتن سخته  میشه بگید چ کارایی کردن رزومشون چیا داشت مقاله و اینا منظورمه

سخت هست ولی شدنیه حالا میگیم خواهر خودم که چندسال پیش رفت شرایط خیلی راحت تر بود ولی همین امسالم 2 تا از دوستای خودم تحصیلی رفتن آمریکا.

خواهرم داروساز هستن . اول اینکه آزمون زبان داد نمرش یادم نیست دقیقا ولی یادمه بالا بود نمرش. رزومه تو زمینه داروسازی داشت مقاله هم داشت .بورسیه گرفت از دانشگاه ایالت میسیسیپی و رفت. خواهرم از طریق سفارت آمریکا تو ارمنستان رفت ولی این 2تا دوستام که امسال رفتن از سفارت آمریکا تو دبی اقدام کردن ریجکتم نشدن خیلیم راضی بودن گفتن فعلا دبی خوبه اذیت نمیکنه 

مطمینا اگه میخواستن افزایش قیمت بدن لغو نمیکردن مثل بقیه ی مواردی که شب میخوابی صبح دوبل شده همه چی ...

آره بابا میدونم ولی فدات شم حالا اونی که میخواد بره میره اطراف امتحان میده ولی اونایی که واسه همین ایران میخوان مثل مدرک دکترا که نمیتونن برن فدات شم. قطعا بخاطر اونام که شده باید برگزار کنن 

اونجا برید یکم ک بگذره قطعا خوشتون میاد هر کی رفته اوایلش بهش بد گذشته نگران نباشید بعدش اوکیه

امیدوارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

2791
2779
2792