2777
2789
هزینش اونجا چقدر شد با رفت و آمد ..؟

هزینه ی ازمون و اقدامات قبلش و اینا حدود ۱۲ تومن

پرواز و هتلم برای ۵ روز حدود ۲۰ تومن چون دو روز ازمونم بود و یه روز قبل و بعدش هم باید میبودم اونجا 

در کل با غذا و اینا حدود ۴۰ تومن کلا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دارم زورمو میزنم بدون اینکه کسی همراهیم کنه با مخالفت خانواده 

حتما موفق میشی و میری. فقط دلسرد نشو چون راه سخت و زمان بریه.

من ک عرضه هیچکاری ندارم😪 درسی ام ک خوندم ب درد در کوزه میخوره! هنری ام ندارم. مث زالو چسبیدم ب شوهرم🤦🏻‍♀️ الانم ک بهونه دارم، بچه کوچیک دارم. اون بدبخت الان ۳سال بیشتره داره میخونه و امتحان میده و کار میکنه و درگیرشه...

خدا کنه بتونیم فرار کنیم...💔

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه اردیبهشت قراره برگزار بشه. یه مدت نشد فقط واسه اینکه قیمت رو ببرن بالا ولی دوباره برگزار میشه

من با یکی از افرادی که خیلی نفوذ داشتن صحبت کردم

گفتن حداقل تا ۶ ماه اصلا برگزار نمیشه بعدش هم ۵۰ ۵۰ ست 

در کل سطح و لول برگزاری با ایران خیلی فرق میکرد

من قبلا ایران امتحان داده بودم 

اره منم مرداد ۱۴۰۱ از ایران خارج شدم اردیبهشت ۱۴۰۱ امتحان دادم 

موفق باشین 

من ماه پیش ماک دادم

سطح سوالات نسبت به ماک خیلی بالاتر بود

مخصوصا ریدینگش 

امیدوارم نتیجه ی خوبی بگیرم

حتما موفق میشی و میری. فقط دلسرد نشو چون راه سخت و زمان بریه. من ک عرضه هیچکاری ندارم😪 درسی ام ک خ ...

عزیزم اینطوری نگو شرایط ایران همینه و کشور ما بلد نیست از تحصیلات ادما استفاده کنه با توجه به کشوریک میخواید برید میتونید یه هنر انتخاب کنید سریعا یاد بگیرید مثلا کانادا خیاط خیلی احتیاج دارن و شعل پر درامدیه

:)                             
موفق باشین  من ماه پیش ماک دادم سطح سوالات نسبت به ماک خیلی بالاتر بود مخصوصا ریدینگش  ...

ممنونم عزیزم 

از چه منابعی استفاده میکنید؟ فقط خود تست و کتاب های کمبریج؟

برای اسپیکینگ از ماکار استفاده کنید عالیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم اینطوری نگو شرایط ایران همینه و کشور ما بلد نیست از تحصیلات ادما استفاده کنه با توجه به کشوریک ...

متاسفانه..

بهش ک فک میکنم خیلی غصه ام میگیره.. چطور بریم ی جا دور از خونواده امون زندگی کنیم!

شوهرم از سال ۹۷گفت بدم آرایشگری باد بگیرم و من هی اهمال کردم🤦🏻‍♀️

۹۰٪ میریم استرالیا

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ممنونم عزیزم  از چه منابعی استفاده میکنید؟ فقط خود تست و کتاب های کمبریج؟ برای اسپیکینگ از ما ...

فعلا که ازمونم رو دادم و امیدوارم کار به ازمون مجدد نکشه 

خود کتابهای ایلتس رو خوندم برای هر فیلد

و یه دوره کارگاه جمع بندی اگزمینه هارو رفتم

من با یکی از افرادی که خیلی نفوذ داشتن صحبت کردم گفتن حداقل تا ۶ ماه اصلا برگزار نمیشه بعدش هم ۵۰ ۵ ...

ببين آزمون هاى انگليسى فقط براى مهاجرت نيست خيليا اصلا نميخوان برن ولى براى دانشگاه واجبه مثل مقطع دكترا

امكان نداره كلا برگزار نشه. چيزيم كه خودشون گفتن اينه كه قراره بهار امسال برگزار بشه ولى با افزايش قيمت

ديگه بقيش رو منم نميدونم والا🙏🏻 ولى هرچى هست بحث سر چاپيدن پول مردمه

فعلا که ازمونم رو دادم و امیدوارم کار به ازمون مجدد نکشه  خود کتابهای ایلتس رو خوندم برای هر ف ...

موفق باشی انشاالله ک ب ازمون مجدد نمیرسه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2791
2779
2792