2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ولی مشکل اقامت داشتم دو سال و فعلا ایرانم. اح تمالا تا آخر تابستون اقامتم درست میشه 

من میخوام تازه اقدام کنم ازینورم میخوام اینجا کنکور بدم 

:)                             
استانبول 

ب سلامتی عزیزم موفق باشی کاش زودتر تو ایرانم از سر گرفته بشه برگزاری آزمون ، من برادرم میخواد ازمون بده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

شوهرم داره زورشو میزنه..تا ببینیم چی پیش میاد

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ب سلامتی عزیزم موفق باشی کاش زودتر تو ایرانم از سر گرفته بشه برگزاری آزمون ، من برادرم میخواد ازمون ...

تو ایران فکر نکنم دیگه برگزار بشه

من تو مرکزی که ازمون دادم ۱۰۰ نفر بودیم ۸۴ نفر ایرانی بودن

تازه این یه مرکزش بود فقط !

تو ایران فکر نکنم دیگه برگزار بشه من تو مرکزی که ازمون دادم ۱۰۰ نفر بودیم ۸۴ نفر ایرانی بودن تازه ...

من خودم عصر دین و دانش آزمون دادم پارسال 

ای بابا چقدر بد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو ایران فکر نکنم دیگه برگزار بشه من تو مرکزی که ازمون دادم ۱۰۰ نفر بودیم ۸۴ نفر ایرانی بودن تازه ...

هزینش اونجا چقدر شد با رفت و آمد ..؟

:)                             
اولین ماهی بود که برگزار نمیشد دوست من بهمن ماه داد ایران

اره منم مرداد ۱۴۰۱ از ایران خارج شدم اردیبهشت ۱۴۰۱ امتحان دادم 

نه اردیبهشت قراره برگزار بشه. یه مدت نشد فقط واسه اینکه قیمت رو ببرن بالا ولی دوباره برگزار میشه

2791
2779
2792