2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به پوست و جنس مو داره.. مثلا خواهرم رفت جواب گرفت ولی برای صورت من جواب نداد مث روز اول در اومد.. پوست من سفید و موهام یه خورده بوره.. اینجوری باشه جواب نمیده

نه ضرر نداره من سال 98پشت هم 4جلسه برای پشت لب رفتم خوبم شده بود خورد تو کرونا نرفتم باز همون داستان البته انگار بدتر شد چون باید قبلش تیغ میزدم میرفتم لیزر  تیغ بنظرم پرتر میکنه اگه لیزر ادامه ندی

وای منم همینجوری شدم نمیدونم چه خاکی بریزم به سرم 🤦🏻

یکی از اقوام ما اپراتور لیزر هست 

وقتی که رفتیم پیشش برای لیزر از اولش بهمون گفت که موهای نازک و کرکی لیزر کردنش خیلی ریسکیه

روی بعضیا جواب میده ولی رو اکثر ادما جواب برعکس میده ینی موها پرتر و ضخیم تر میشن

و هیچ کسی هم نمیدونه دقیقا رو کیا جواب میده و رو کیا جواب نمیده 

اما اپراتورهای لیزر اکثرا نمیان این حرف رو به من و شما بزنن چون ازین راه دارن کسب درامد میکنن

با این حرفایی که میگن دستگاه جدید و اوردیم و ما باتجربه ایم بلدیم چیکا کنیم وووو..... گول نخورین

من لیزر بدن رفتم و اصلاا با صورتم کاری ندارم با اینکه صورتم خیلی مو داره حتی بند نمیندازم هر چقدر بیشتر به پوست صورت ور برین زودتر پیر میشه  ولش کنین

یکی از اقوام ما اپراتور لیزر هست  وقتی که رفتیم پیشش برای لیزر از اولش بهمون گفت که موهای نازک ...

موهای صورت من کرکی نیست اخه مشکی هم هست زود در میاد گفتم شاید لیزر راه خوبی باشه