2821
2789
عنوان

ساندویچ.....

339 بازدید | 16 پست

بچهاساندویچ بجز سوسیس کالباس که تازه خوردیم و همبر که شوهرم نیس بره بگیره..دیگه چه ساندویچی پیشنهادمیدین

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

ساندویچ گوجه خیارشور خونگی😁

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کتلت

ماکارانی(تاحالا نخوردم)

فلافل 

مرغ

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

الویه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

چرا اینقد ساندویچ میقولین😁

ساندویچ مرغ

الویه

کتلت ،کوکو

بیرونیام رست بیف و فلافل و فیله مرغ و۔۔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
چرا اینقد ساندویچ میقولین😁 ساندویچ مرغ الویه کتلت ،کوکو بیرونیام رست بیف و فلافل و فیله مرغ و۔۔

نمیخوریم اون شب خونه مادرشوهرم بودیم ساندویچ کالباس..دیشبم خونه مامانم سوسیس داشتن..

الان دیگه بس ناهارا رو برنجی خوردیم دنبال غذای نونی ام

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

انواع کوکو 

کوکو سیب‌زمینی 

سبزی 

با گوشت و سیب زمینی 

با مرغ و سیب زمینی 

کوکو تره 

فلافل 

کتلت خونگی 

کتلت از اینایی ک با خمیر نون ددست میکنن

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔