2777
2789
عنوان

دم عیدی همه حالشون خوشه حالا من

345 بازدید | 27 پست

خسته شدم دیگه نمیکشم 

دم عیدی همه بازار ،خريد،عشق و حال

اونوقت من درگیر چک و قسط و کار و

چرا هرچی کار میکنم نمیرسم

گفتم مثلا بیام امسال یکم وسایل خونه رو تغییر بدم 

اقااا انقدررر گرون شد

الانم کلی قسط دارم براشون

ماشینو عوض کردم 

زدن چراغ عقبشو فرار کردن 

هیچیم برای عید نخریدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بجز یدونه شلوار چیزی نگرفتم واسه عید باز خوبه تو درامد از خودت داری من باید منت خانواده بکشم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

خخخخخ .ماهم هیچی نخریدم پولمون کجا بود عید هم مثل روزای دیگه خدا روشکر که ماه رمضون دید بازدیدی در کار نیست

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

همین ماشینی که عوض کردی آرزوی خیلیاست

قدز چسزایی که داری بدون

با چندتالباس آدم خوشحال نمیشه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

فک نکن همه الان حالشون معرکستو فقط تو تک وتنها بدبخت یگوشه افتادی،ماهم کمو بیش مشکل داریم ولی زود وا نمیدیم 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

گلم همین که ماشین رو عوض کردی عالیه، مبارکت باشه، نیمه پر لیوان رو ببین عزیزدلم.  قسط و قرض هم همیشگیه، ان شاءالله زودی تموم میشه. 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن