2777
2789
آره از اول هم در مورد ازدواج و آینده گفته اینک منو تا آخر عمر میخواد 

همون کاری که بالا گفتمو انجام بده تو ۱ ماه اینده ببین چیکار میکنه

البته برای ازدواج خیلی زوده ۲ ماه اشناییی

حداقل باید ۶ ماه اشنایی باشه تا ببینی طرف چه جوریه

هر چه قدر هم زرنگ باشه ، بالاخره یه جا گاف میده 

مگه تا کِی می‌تونه فیلم بازی کنه ؟! 

فقط باید ، توی اون دوران تمرکزت روی رفتارهاش باشه ....به هیچ وجه ابراز علاقه و وابستگی بهش پیدا نکن چون باعث میشه چشمت رو ، روی حقایق ببندی !!

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا بهش میگم من پسر چشم پاک مد نظرمه  خودش میگه من نیستم حالا نمی‌دونم شوخیه جدیه یا چی😐

شوخی شوخی جدی گفته

نمیدونم چند سالته ولی اگه مبخای موفق باشی تا درست تموم نشده دور جنس مخالف خط بکش چون فقط باعث افت و جنگ و اعصابت میشن

شوخی شوخی جدی گفته نمیدونم چند سالته ولی اگه مبخای موفق باشی تا درست تموم نشده دور جنس مخالف خط بکش ...

دانشجو ام ۲۱ سالمه 

یعنی جدی گفته یا شاید چون من بد بهش گفتم اینجوری گفته🤔

کاش همون اوایل میگفتم😑

خب هنوزدوماه واسه ازدواج زوده حداقل شش تایک سال واسه شناخت لازمه ولی احساس میکنم تورودربایستی باهاش حرف میزنی چون یه جورایی بفکرکاتی باهاش خب اگه دوسش نداری وهیچ حسی بهش نداری باهاش کات کن دیگه ناراحت شدن نداره

خب هنوزدوماه واسه ازدواج زوده حداقل شش تایک سال واسه شناخت لازمه ولی احساس میکنم تورودربایستی باهاش ...

آره دقیقا اوایل تو رودربایستی باهاش حرف میزدم 

ولی حس بهش دارم دوسش دارم 

ولی میترسم نیتش بد باشه

چیکار کنم😐

بچسب به درست ، دور جنس مخالفو خط بکش فعلا

الان اکثرا دنبال رابطه ج ن س ی هستن، برای توام فقط جنگ اعصاب، ناراحتی و غصه خواهد داشت، همیشه سر موقع و خواست خدا بهترینها میاد سرراه ادم فقط نباید عجله کرد