2777
2789
عنوان

بدبخت شدم؟😭🥺😰😰😰😰😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 71 پست
یه خنده ریز رفتن

نگران نباش 

ببخشید اینقدر رک میگم محیط آموزشی  که توش با مانتو کتی میری قطعا خیلی آدم های محترمی پای منبرت نیستن، با خنده ریز سر و تهش رو هم نمیارن، مطمئن باش کسی متوجه نشده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا عبرتی باشد که لباس پاره بایگانی نکنید🤣🤣🤣

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
مانتوم هم جاو باز بود هم کوتاه بیشتر کوت بود

واااااییییی

هیچکدوم از دخترا متوجه نشدن؟

بعد ما توی دانشگامون، واسه ارائه، از این میز بلندا داریم، اسمش یادم رفته🤭

وقتی پشت اون میزیم فقط قسمتی از بالاتنه معلومه، اصلا پاهامون و ... معلوم نیس! 

از اون میزا بود؟

اگه فقط خشتک باشه معلوم نمیشه اما اگه پارگیش به سمت کشاله ران کشیده باشه معلوم میشه تازه خیا ...

خداییش پسرای کلاسمون خوبن اهل چرت پرت گویی نیستن دخترا هم کلا ماست تو دهنشونه وگرنه روز بعدش بهم میگفتن حداقل دیگه نرم پا تخته

واااااییییی هیچکدوم از دخترا متوجه نشدن؟ بعد ما توی دانشگامون، واسه ارائه، از این میز بلندا داریم، ...

از اونا داریم اما لحظه هایی که پا تخته چیزی می‌نوشتم  احتمالا اون موقع معلوم شده

دقیقا همین سوالو از خودم پرسیدم اما نه نمی‌شدم

ببخشید اسی جون باور نکردم کن گلو باز اونم تو دانشگاه دو روز پشت هم رفتی پا تابلو ...یدونه دخترا هم متوجه خشتکت نشد یا وقتی می‌رفتی خونه شلوارتو در میاوردی ...نمیگم دروغ میگی ولی اجازه بده باور نکنم 

خداییش پسرای کلاسمون خوبن اهل چرت پرت گویی نیستن دخترا هم کلا ماست تو دهنشونه وگرنه روز بعدش بهم میگ ...

پسرای کلاس ما هم اینطور بودن، اصلا کنارشون زمین هم می‌خوردیم بدون خنده از کنارمون رد می‌شدن، خیلی آقا بودن خدایی.  اصلا اهل تیکه و... هم نبودن،چه لیسانس چه فوق لیسانس