2777
2789

شرایط اقساطشو نمیدونم ولی میدونم با هر بودجه ای میشه ازشون خرید کرد

اکثر اقوام از سرای ایرانی خرید کردن قسطی و نقدی

من خودمم سال ۹۷کلی ازشون لوازم خانگی خرید کردم بصورت نقدی و از همشون رازی بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم 

مثلاً اگر بخواید فرشتون و عوض کنید

اگر فرش قبلیتون خوب باشه تماس میگیری کارشناس میفرستن قیمت گذاری میکنه میبره پولشم همون وقت پرداخت میکنه

قسمت فرش فروشیش هم یه سری فرش ک دیگه تعدادش محدود شدرو تخفیف گذاشتن 

اگه قم زندگی می‌کنی سرای ایرانی کمی گرون همه چی . ولی اگه شهرای دیگه هستی اونجا واقعا قیمتاش و شرایطاش خوبه .

سه سال پیش از سرا خرید کردم ۲۰ قسط با چک بدون پیش پرداخت . تازه کلی هم سود کردم 

A♡£♡R♡A  
اگه قم زندگی می‌کنی سرای ایرانی کمی گرون همه چی . ولی اگه شهرای دیگه هستی اونجا واقعا قیمتاش و شرایط ...

عزیزم قسطاشون از همون ماه اول شروع میشه اخه یجا شنیدم یکسال بعد اقساطش شروع میشه ؟؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
عزیزم قسطاشون از همون ماه اول شروع میشه اخه یجا شنیدم یکسال بعد اقساطش شروع میشه ؟؟

شرایط الانشو نمیدونم . ماه شروع قسطشو دوماه بعد تعیین کردم یه ماه درمیون هم قسطاشو میدادم

A♡£♡R♡A