دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
پروفایلتو دیدم باز عطسه ام گرفت 😂🤣.مرسی عزیزم الان یکی دگ بخورم با فاصله یک ساعت اشکال نداره؟
فکر کن تا بهت گفتم یه عطسه ی شدید خودم کردم😂😂😂😂باردارم هستم شکمم درد گرفت به خدا
شوهرم حساسیت شدید داره دوتا باهم و همزمان میخوره بعد از اون یکی یکی میخوره
خیلی اوضاعش بهتر میشه
دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
پروفایلتو دیدم باز عطسه ام گرفت 😂🤣.مرسی عزیزم الان یکی دگ بخورم با فاصله یک ساعت اشکال نداره؟
آره یکی دیگه بخور
آروم میگیری یه کم
ولی از فردا دیگه یکی بخور
باید ببینی دور و اطرافتون چی بیشتر هست معمولا هر کسی بیشتر به یه چیز آلرژی داره من بغیر از یه ماه ت ...
اره خیلی بده مخصوصا اگه بیرون باشی 🥴من اکثرا بهار اینجوری میشم اما از پارسال که کرونا گرفته بودم دیگه بدتر شد انگار ریه هام حساس تر شد ☹️ الانم از عطسه زیادی و ابریزش ،سر درد گرفتم .خوابمم میاد اما نمیزاره بخوابم🥲