2777
2789
عنوان

مادر شوهر

219 بازدید | 5 پست

بچه ها مادر شوهر من هميشه كارايي كه من تو زندگيم انجام ميدمو ميره ياد جاريم ميده بعد مياد طوري تعريف ميكنه ازش ميگه مثلا فلاني فلان كارو ميكنه ..بابا خوبه از من شنيدي اولش بعد ميري ميزاري كف دست جاري…همچين هم بزرك نمايي ميكنه كه انگار نه انگار من بودم گفتم كه فلان كارو ميكنم( مثلا قبل خواب لباس مدرسه بچمو اماده ميكنم يا مثلا برا بچم اين لباس و خريدم ) يعني هيچ موقع كاراي اونو به من نميگه هميشه ترفندهاي زندگيمو كف دست حاريم ميزاره ..چيكار كنم به نظرتون؟ خيلي داره جاريمو جلو من بزرگ ميكنه حرصم مياد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاراتو نگو بهش بزار اسکی نرن ازش

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸

از همچین چیز الکی حرص میخوری 

بیخیال باش زندگی تو بکن برای چیزهای بینهایت بدون اهمیت هم خودت را ناراحت نکن حالا بزرگ بکنه یا نکنه چه اتفاقی میافته

یا چه فرقی داره کی اول یک کار رو انجام بده مگه مسابقه است