2777
2789
عنوان

بیا بیا بیا بیا🤗🤗🤗

297 بازدید | 30 پست

من ستاره هستم بنده خدا....  چشماتو ببند یه شعر که برای من خدا به دلت انداخت بنویس

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ستاره آی ستاره آی ستاره

بنه سر شونم سرته دوباره

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

بیا بیا بیرون بیا 

از دل خاک بیرون بیا 

با یک تکون با چند تکون 

بیرون بیا بیا بیا بیا بیا بیا 

یاد چ چیزی هم افتادم😂😁 

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆
ستاره آی ستاره آی ستاره بنه سر شونم سر دوباره

🗡️☠️

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
بیا بیا بیرون بیا  از دل خاک بیرون بیا  با یک تکون با چند تکون  بیرون بیا بیا بیا ...

چعندرک آی شیرینک🤣

🗡️☠️

په چته ستاره

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

په چته ستاره

شعر درست بگو مسخره بازی در نیار که اعصاب ندارم😂

ستاره مو دلم تنگ تو بیده

عاشق ای دل سنگ تو بیده