2777
2789
عنوان

نمک نشناس بودن🤌🏻

250 بازدید | 17 پست

یه ادم چقدر میتونه بی معرفت باشه

بی خدا باشه

فکر کنین بعضی شباتونو کامل اختصاص دادین ب اون ادم با اینکه خودتون در حال اشک ریختن بودین ولی دلداری دادین

فکر کنین چقدر تلاش کردین برا یسری از کارای زندگیش

بعد خیلی راحت شمارو یادشون بره!؟ 

این تاپیک نه برا  اینه ک منت سرش بزارم نه برا اینه ک بگم برگرد

یروزی خودش بر میگرده  

فقط از من به شما نصیحت  اونی ک بهش میگی خاهرمه رفیقم نیست همون یروز تنها کسی ک یادش نیست شمایین

کل وقتتو اختصاص نده ب یا نفر 

من حتی برا اون رفیقم اشک ریختم گریه کردم

یسری اتفاقا تو زندگیش افتاد  حال منم بد میشد

همیشه کنارش بودم 

یه مدت حال خودم بد بود میرفتم باهاش حرف بزنم میگفت تو وقتی فقط حالت بده میای 

میبینین!! 

ادما  یروز اصن کاملا عوض میشن

مراقب باشین ب کسی دل نبندین چ عشق چ رفیق 

این تاپیکو ممکنه خودشم ببینه 

از همینجا بهش میگم  رفیق رفتی اوکی! 👌🏻بر میگردی 

اگرم بر نگردی با خودت کلنجار میری و پشیمونی میکشی یروز🤞🏻 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احساس میکنی همه ی اون روزا رو سرت آوار شده

و از شدت سخت بودنش نمیتونی بلند بشی ..

اون لحظسست که اسم کارت رو میزاری حماقت

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

منم هیچ دوستی ندارم چه دختر چه پسر با این ۲۳ سالم آزادی کامل هم از سمت خانواده ام دارم چون به این نتیجه رسیدم تنهایی با کیفیت هرچقدر هم که سخت باشه شرف داره به بودن با آدم های که دلت و می‌شکنند و بی معرفتی 

اخ اخ تجربه کردم

کسی که فکر میکردم دوست صمیمیه داشت ازم سوءاستفاده میکرد. جلو روم گفت من با آدما وقتی دوس میشم که یه سودی برام داشته باشن.

از اون موقع به بعد دیگه رو هیچ دوستی حساب باز نکردم.

احساس میکنی همه ی اون روزا رو سرت آوار شده و از شدت سخت بودنش نمیتونی بلند بشی .. اون لحظسست که اس ...

اره

ولی من الان دیگ ب تخممه 

چون  میبینم فعلا خوشه! 

ایشالا همیشه خوش باشه ها

ولی فقط حالش بد شع یاد من میفته مطمئنم اون لحظس پشیمونی بکشه 

اره ولی من الان دیگ ب تخممه  چون  میبینم فعلا خوشه!  ایشالا همیشه خوش باشه ها ولی ...

کسی که برای من خواهره با تماااااااام دنیا فرق داره❤️❤️❤️هیچ وقت قلبمو نمیشکونه چون خودش شکسته های قلبمو کناره هم قرار داده تا دوباره بتونه به تپه و زندگی کنه اون خودش درست مثل مادرم برام مادر بوده و تک تک ثانیه های زندگیم رو از نوع ساخته درد عمیقم رو احساس کرده و بهم کمک کرده تا به جای مرگ زندگی رو انتخواب کنم  خودش منو بزرگ کرده درست مثل یه مادر مادری کرده مادرا هیچ وقت بچه هاشون رو ول نمیکنن 

واز همه مهمتر اون قبل این که دوستم بشه تبدیل شد به مادر و یه خواهره بزرگ تر

من تمااااااااااام زندگیم ثانیه به ثانیش رو مدیونش هستم و خدارو روزی چند بار برای داشتنش شکر میکنم چون با وجود داشتنش خوشبخت ترینم یه زمانی به تمام آدمای خیابون حسودیم میشد حتی وقتی میدیدم یه خرید دستشونه میرن خونه یا از سره کار خسته برگشتن و کلید میندازن برن خونه اما دیگه به هیچ کدوم حسودی نمیکنم چون حالم با وجود خواهرم خیلی خیلی خوبه و از همشون خوشبخت ترم آنقدر که گاهی دوست دارم به تمام آدمای تو خیابون معرفیش کنم تا اوناهم یه خواهری داشته باشن که باوجودش خوشبخت ترین بشن آخه خواهره من کسیه که اگر آدمای تو خیابون از کنارش می‌گذرن بدونن چه فرشته ای محکم بغلش میکنن و دیگه ولش نمیکنن خواهره من یه الماسه که تو دنیا فقط یدونه وجود داره هروقت دربارش حرف میزنم اشک تو چشمام جمع میشه چون نمی‌دونم باید از خدا چه جوری تشکر کنم آنقدر خواهرم فرشته است که همیشه میگم تمام سختی و حال بدی که پشته سر گذاشتم ارزشش رو داشت چون خدا به جبران همه اون سختی ها خواهرم رو بهم هدیه داد خوب شد اون اتفاق ها افتاد چون باعث شد مهربونم ترین فرشته دنیا بشه مادره دوم و خواهرم   خواهرم کسیه که فقط شنیدن صداش می‌تونه منو خوشحال ترین و با انرژی ترین آدم دنیا کنه من دیگه هیچ آرزویی ندارم چون خواهرم همه آرزوهام رو برآورده کرد انگار که وقتی آرزو میکردم فقط داشتن اونو باید آرزو میکردم خواهره قشنگم تماااااااام آرزوی کنه که خدا برآورده کرده 

توپست قبل خواستم باهات اشناش کنم تا به توهم کمک کنه تا خواهره توهم بشه تا یه روز ببینی بیشتر از دوست پسرت عاشق اون شدی ولی جوابم رو ندادی 

برای........تو بنویس❤️
کسی که برای من خواهره با تماااااااام دنیا فرق داره❤️❤️❤️هیچ وقت قلبمو نمیشکونه چون خودش شکسته های قل ...

الهی من بگردم چقدر زیبا🙂

حالا این فرشته کی هست!؟ 

ببخش جواب ندادم احتمالا حالم اوکی نبوده 

الهی من بگردم چقدر زیبا🙂 حالا این فرشته کی هست!؟   ببخش جواب ندادم احتمالا حالم اوکی نب ...

می‌دونم عزیزه دلم دیشب اصلا خوب نبودی خدا نکنه دختره خوب روانشناسمه عزیزم بزار به توهم کمک کنه تا به زندگی برگردی حیفه خودتو بکشی عزیزم بزار دکترم کمکت کنه تا بفهمی اگر دوست داشت نمی‌رفت بهت کمک می‌کنه تا عاشق کسی بشی که لیاقت عشقت رو داشته باشه پسرا همینن عزیزم یه زمانی اینجوری رفتار میکنن که فک میکنی عاشق و شیفتتن و چششون جز تو کسی رو نمی‌بینه جوری نگات میکنن که فک میکنی همه دنیاشونی حرفایی میزنن که باورشون میکنی و عاشقشون میشی جوری که فک میکنی جدا شدین چون دعا نوشتن چون دیگران میونتون رو بهم زدن درحالی که اون خودش رفته عزیزم اون احساسی که تو بهش داشتی بهت نداشته اشکال نداره این یه تجربه بود ماهمه به شکل های مختلف تو زندگی آسیب دیدیم اونی موفق که بخواد از نو شروع کنه آدم هیچ وقت نمیتونه از خودش فرار کنه ولی می‌تونه از زندگی بیشتر از همه آدمای دنیا لذت ببره دکتره من می‌تونه این کارو بکنه عزیزم بزار بهت کمک کنه دختره خوب❤️تو میتونی به اندازه رنگ بنفش قدرت مند بشی💜

برای........تو بنویس❤️
 قربونت برم مرسی🥲 چطوری باهاش حرف بزنم

عزیزم تهرانه اما آنلاین هم میتونی باهاشون صحبت کنی شمارشونو میدم از منشی وقت بگیر و یه چیزه دیگه چیزایی که دربارش گفتم بهش نگو لطفا چون دوست دارم خودم بعدا براش بنویسم بفرستم لطفا نفرست باشه😢❤️میترسم دیگه نتونم اینجوری به نویسم 

برای........تو بنویس❤️