2777
2789
عنوان

دعا کنید

56 بازدید | 12 پست

ساعت ۶ربع بهم سوند وصل میکنن و راهی اتاق زایمتن میشم این لحظه رو برای تک تکتون ارزو دارم امیدوارم دامن همهی خانم ها به زودی سبز بشه...دخترم تو روز بارونی به دنیا میادبرام دعا کنید‌‌....که بچم سالم باشه و مثل پدرش بور چشم سبز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که سالم و باشه و عاقبت بخیر بشه واسمون دعا کن بهترین لحظخ زندگی و نزدیم تربن حالت به خدایی دعاهات براورده میشه زمان مادر شدن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
انشالا که سالم و باشه و عاقبت بخیر بشه واسمون دعا کن بهترین لحظخ زندگی و نزدیم تربن حالت به خدایی دع ...

انشالله مادر بشی گلم و به آرزوت برسی  قرص مولتی ویتامین اسید فولیک و آهن بخور به زودی باردار میشی 

انشاءالله به حق حضرت زهرا سلام الله علیها یه فرزند سالم و صالح به دنیا بیاری عزیزم  ما رو هم د ...

ممنونم گلم از ته دل برات دعا میکنم یه نفس عمیق کشیدم و از خدا خواستم برات

انشالله مادر بشی گلم و به آرزوت برسی  قرص مولتی ویتامین اسید فولیک و آهن بخور به زودی باردار می ...

فدای تو عشقم ولی من مجردم 😂😂🤦‍♀️

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

الهی که بسلامتی و تن سالم بغلش بگیری و و تا ابد خوشبختی و خوشحالش و شادیش ببینی

نه مثل الان من که از نداشتن غصه لباس عید بچه هام امشب اشکمون در اومد😭

میشه توی این شرایطی که هستی از ته دلتتتت برای شفای همسرم و رفع مشکلاتمون دعاکنی...

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

الهی که بسلامتی و تن سالم بغلش بگیری و و تا ابد خوشبختی و خوشحالش و شادیش ببینی نه مثل الان من که ا ...

انشالله گلم چشم ببین همه مشکل دارن من که خانواده ی همسرم محلم نذاشتن برای زایمانم نیومدن بگن که انشاالع راهی بیمارستان بشی و با دل خوش هیچی حتی پول زایمانم شوهرم از پدرش گرفت چون نداشت پدر شوهرم نیومد تبریک بگه با اینکه در یک ساختمانیم همه مشکل دارن قربونت برم انشالله که مشکل تورفع بشه به حق همین روزای عزیز

انشالله گلم چشم ببین همه مشکل دارن من که خانواده ی همسرم محلم نذاشتن برای زایمانم نیومدن بگن که انشا ...

الهی که با دل خوش بغلش بگیری عزیزم

توروخدااااا موقع زایمانت برای داداشم هم دعاااا کن خدا یه نظری بهش کنه و دل هممون رو شادکنه😔

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91