2777
2789
عنوان

جاری

224 بازدید | 14 پست

بچه ها چه وقت پیش جاریم خونه مادرشوهرم دیدم گفت خرید عید کردی گفتم آره و ازم پرسید از کجا خریدی گفتم هفت تیر هی دوست داشت بهش نشون بدم عکسش رو ولی چون ازش خوشم نمیاد منم بحث عوض کردم دیشب  خونه مادرشوهرم دختر خواهر شوهرم که بامن رفیقه رو دیده ازش پرسیده که اره فلانی مانتو خریده از هفت تیر گرفته ؟عکسش داری ببینم و هزارتا سوال راجب وسایل من کرده چون می‌دونه ما همیشه باهم میریم خرید حالم ازش بهم میخوره که با اون همه دارایی چشمش باز ب وسایل دیگرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگتره ازت؟

ایییش منم بدم میاد از اینایی ک شبیه ادم لباس میخرن😒

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

دم عید که میشه مانتو چی خریدی ؟ میشه بزرگترین دغدغه و سوال اطرافیان

خب صبر کن بزار سوپرایز شی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بزرگتره ازت؟ ایییش منم بدم میاد از اینایی ک شبیه ادم لباس میخرن😒

اره ۱۱سال ازم بزرگتره و از اول با کاراش باعث اذیت شده چون دوست نداشته بامن ازدواج کنه همسرم .کلا رومخه آدم حسابش نمیکنم

من همیشه به خانواده شوهر جواب سربالا میدم تا سر از کارم در نیارند مثلا بگن خرید عید کردی؟؟ میگم هی بگی نگی 

بگن از کجا خریدی میگم از هر جایی که ببینم خوشگله میخرم جای خاصی نمیرم

بگن عکس بده میگم من از لباسام عکس نمیگیرم تو گوشیم سیو کنم

خیلی مواقع هم میگن این لباس رو جدید خریدی میگم نه داشتم با اینکه مشخصه نوه اما وقتی اینجوری میگم غیر مستقیم دارم میگم فضولی نکن و اونا هم دیگه کمتر از این سوالا از من میپرسند

[QUOTE=279364807]میخاد چ سبکی خرید کردی اون از تو بهتر بگیره [/QUOTEاون خریداش کرده همون شب بهم ...

اگ‌پولداره  دوباره میخره .یا میخاد مقایسه کنه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
اره ۱۱سال ازم بزرگتره و از اول با کاراش باعث اذیت شده چون دوست نداشته بامن ازدواج کنه همسرم .کلا روم ...

بهتر😒ب تخمدان چپت باشه

بزار بترکه از حرصش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من همیشه به خانواده شوهر جواب سربالا میدم تا سر از کارم در نیارند مثلا بگن خرید عید کردی؟؟ میگم هی ب ...

بهترین کار می‌کنی منم باید این مدلی باهاش رفتارکنن از این ب بعد