2777
2789
عنوان

تصادف موتوری

194 بازدید | 10 پست

بچه ها بابام و عمه‌م با موتور عموم میرفتن خونه یکی از عنه هام تو روستا جاده اصلی زدن زمین و دست عمه‌م شکسته اینا هول شدن و ب اورژانس زنگ نزدن بیاد با ماشین شوهرعمه‌م اوردنش بعد تو بیمارستان علت رو پرسیدن گفتن تصادف شده خلاصه الان بیمه تامین اجتماعی هزینه بیمارستانو نمیده چون تصادف خورده و بیمارستانم قبول نمیکنه ک تصادف بوده میگه باید ثابت کنید چون بدون اورژانس اومده میگ باید کروکی و... بیان بکشن و نتیجه‌ش میشه رفتن موتور ب پارکینگ و هزینه‌ش کارمتد بیمارستانه هم میگف من قبول نمیکنم تصادف کردید باید ثابت کنید خلاصه ۱۴تومن باید بدیم بیمارستان و اه دربساط نداریم نمیدونم کجا برم چکار کنم😭😭

خدالعنتشون کنه چرا اینجوری میکنن اخ انشالله درست میشه

کارمند بیشعوره میتونه ی کاری کنه میگه باید ثابت کنید نامه ببرید دادستانی عمه‌ت از بابات شکایت کنه اونا تایید کنن تا ما هزینه رو رایگان کنیم و ثابت بشه تصادفه....

اگر این کارو بکنیم بابام باید بره زندان😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارمند بیشعوره میتونه ی کاری کنه میگه باید ثابت کنید نامه ببرید دادستانی عمه‌ت از بابات شکایت کنه او ...

یعنی حتما باید بره زندان قانونی تبصره ای نداره مثلا همینکه میگن  به قید وثیقه نمیشه ازاد بشه 

یعنی حتما باید بره زندان قانونی تبصره ای نداره مثلا همینکه میگن  به قید وثیقه نمیشه ازاد بشه&nb ...

قانونش اینه....

اصلا خود این کار نزدیک ۱ماه طول میکشه...

و ما این ۱۴ت رو با گواهینامه یکی از اشناها و۵تومن پول تونستیم ندیم فعلا و کارمنده گفت برید نامه از دادستان بیارید تا پول و گواهینامه رو بدیم