2777
2789
عنوان

کیا مادرن....

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 25 پست
عزیزم همسر منم ده روز در ماه رو نیس و من میرم خونه مامان اینا ک دقیقا بغل خونشون سوپری هست، خیلی عاد ...

من اتفاقا بابام سوپری داره و همون کنار خونه بابام ایناست😅

نگران نباش میفته از سرش .تو این سن بیشتر لجبازی هم میکنن. براش بادام کاغذی یا پسته بخر.دختر من خیلی علاقه نشون میده به مغزی جات

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اتفاقا بابام سوپری داره و همون کنار خونه بابام ایناست😅 نگران نباش میفته از سرش .تو این سن بیشتر ...

راستش جدیدا گرفتیم.... میخوره ولی باز هم اسم شکلات لعنتی از دهنش نمیفته.... الان انقد جیغ و گریه کرد  خوابش برد، این روزا کلا خیلی اذیتم میکنه 

کم کم گوشی رو‌ حذف کن البته با دادن جایگزین مثل بازی و نقاشی و کتاب خوندن و پارک و بیرون رفتن. خودت ...

آره واقعا راس میگی.... ب اینا ک فک میکنم حس بدی ب خودم میگیرم ک چقدر مادر بدی بودم آخه.... 

راستش جدیدا گرفتیم.... میخوره ولی باز هم اسم شکلات لعنتی از دهنش نمیفته.... الان انقد جیغ و گریه کرد ...

این عصبی شدن بخاطر دلتنگی هم می‌تونه باشه هادلتنگ پدرش میشه.سعی کن وقتی بیرون میریم از خونه به هیچ وجه از مغازه چیزی نگیر .داشته باش یه چیزی تو کیفت بده اروم شه مثلا ژله.

آبمیوه.دختر من اینجوری از سرش افتاد دیگ خداروشکر .

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
با اینکه کارتون هدفدارمیذارم براش و داره ازش ی چیزایی یاد میگیره ولی خیلی عصبی شده، عذاب وجدان داره ...

کارتن های هدفدار عصبی نمیکنه که مثل پپاپگ و پوکویو و ..سعی کن زبان اصلی بزاری 

و اینکه من ازین فرصت استفاده کردمو و الان پسرم یه سر و به گردن از همسالاش تو زبان جلوتره

عزیزم سنش اصلا برای دیدن کارتون اونم روی گوشی مناسب نیس. با خودت صادق باش و به اسم کارتون هدفدار گذاشتن کارت رو‌ توجیه نکن. بچه پسر توی این سن اصلا نباید رو زمبن بشینه که‌. پر از انرژیه باید تخلیه بشه تا اروم بشه اگرنه همه اش رو با جیغ ‌و داد بروز میده.

بچه از سن کوچیکی هرچیزی یادش دادی میشه عادتش. من خودم پسرم هفت سالشه هنوز نوشابه نمیخوره اصلا اجازه ندادم بهش بدن. یا قانون خونه و همه جا اینه که اول غذا بعد خوراکی. فرقی هم نداره کجا باشیم هرجاباشیم به صاحبخونه هم حتی میگم که بچه ها غذاشون رو بخورن بعد خوراکی.

ببین عزیزم خیلی راحته که وقتی خسته ای به گوشی بدی دست بچه و خونه اروم بشه اما واقعیت اینه که بچه داری این نیست.‌ من حتی تلوزیون دیدن هم نمیذارم زیاد باشه نهایتا خیلی اگر کوتاه بیام در حد یه انیمیشن سینمایی یک ساعت و نیم دو ساعته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کارتن های هدفدار عصبی نمیکنه که مثل پپاپگ و پوکویو و ..سعی کن زبان اصلی بزاری   و اینکه م ...

استفاده از گوشی برای کارتن بازی یا هرکاری بچه ها رو عصبی میکنه. نهایت یک ساعت روی تلوزیون نه تو گوشی به این کوچیکی که به چشم و گردن و عضلاتش اسیب وارد بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم سنش اصلا برای دیدن کارتون اونم روی گوشی مناسب نیس. با خودت صادق باش و به اسم کارتون هدفدار گذا ...

جدیدا خونه تکونی عید انقد منو اسیر کرده ک بیش از حد وابسته گوشی شده، لامصب تموم هم نمیشه ک بتونم باهاش بازی کنم همش عصبیم... کارام ریخته رو هم

جدیدا خونه تکونی عید انقد منو اسیر کرده ک بیش از حد وابسته گوشی شده، لامصب تموم هم نمیشه ک بتونم باه ...

خب واجب نیست خونه رو زیر و‌ رو‌کنی که. ظاهر رو مرتب کن بقیه اش هم هرموقع تونستی. خونه تکونی واجب نیست اما مهمه که با بچه ات برخورد خوبی داشته باشی