2777
2789
عنوان

کیا مادرن....

158 بازدید | 25 پست

پسرم دو سال و چهار ماهشه، شدیدا ب گوشی وابسته شده و خوردن تنقلات بخصوص شکلات، اگه اینا رو ندم دیوانه میشه... دلم نمیخوام بگین اشتباه کردی و نمیدادی... آره من خیلی اشتباه کردم خیلییییی.... دست تنهام چیکار کنم بهتر بشه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم‌کم عادتشو ترک بده .بازی های حرکتی باهاش بکن الان که هوا خوبه روزی یکی دوساعت ببر بیرون 

پیشش اصلااااااااااا گوشی دستت نگیر 

خمیر بازی براش بذار 

باید سرگرمش کنی تا از سرش بیفته 

هرروز بنویس چند ساعت گوشی دستشبوده تا به نرور که کم میکنی دقیقا دستت بیاد و خودت خیلی اروم میشی و یهت کمک میکنه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دختر منم دو سال و چند ماهشه دقیقا مثل پسر شما دوست خوب من🥰 با این تفاوت ک من چون پدرش دو هفته در ماه رو نیست و بیشتر پیش خانوادم و خالم و مادر بزرگم بودم همگی براشت تنقلات می‌خریدن .اگر من نمیخریدم اونا می‌خریدن...دیگ از یه جایی به بعد نشستم باهاشون حرف زدم گفتم راضی نیستم براش چیزی بخرین. دوسدارین بگیرین مغزی جان یا آبمیوه بگیرین. خودمم براش نگرفتم از سرش رفت خداروشکر

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

کم کم گوشی رو‌ حذف کن البته با دادن جایگزین مثل بازی و نقاشی و کتاب خوندن و پارک و بیرون رفتن. خودت هم سعی کن گوشی دستت نگیری.

برای خوراکی هم باید تعداد محدود داشته باشی و یه جایگزین مثل پفیلا یا بوشار یا بستنی که باهاش راضی بشه بدی بهش. 

همیشه هم غذات به موقع حاضر باشه که قبل از اینکه شروع به بهانه گیری کنه سیر بشه و بدخلق نشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کم‌کم عادتشو ترک بده .بازی های حرکتی باهاش بکن الان که هوا خوبه روزی یکی دوساعت ببر بیرون  پیش ...

ی مدت عادت کرده بود ولی گوشی رو دستم نگرفتم از سرش افتاد، الان دوباره عادت کرده ولی دیگه میگه گوشی تا ندم دست از سرم برنمیداره 

بچه ها از رو‌ما کپی برمیدارن خب 

اول اینکه یک گوشی ساده بخر خطت رو‌ طول روز دایورت کن روش تا تحریک نشه برای بازی کردن باهاش من‌و‌همسرم همین کار رو‌کردیم دوبار اومد سمتش دید هیچ جذابیتی نداره دیگه نمیاد سمتش 

در مورد خوراکی هم اگر میخوای چیزی رو‌نخواد اول باید از سبد خرید خونه حذفش کنید جایی هم‌که زیاد میرین مثل خونه پدر و مادراتون ، بگید که نخرن که چشمش نبینه

پدر و مادر باهم متحد باشید اگر نه میگید هیچ کدوم ارفاق نکنید و از همه مهم تر اعصابتون رو‌قوی کنید شاید ده روز برای شکلات یا گوشی کریه و‌لج بازی کنه اما یک نه قاطع بهتر از اینه که دایم اعصابتون بهم بریزه

خیلی به شدت وابسته چیپس و پفک شده بود. اونا هم باعث میشدن جلوی اشتهای گرفته بشه. خیلی بد بود خیلی🥺

ولی خداروشکر دیگ الان علاقه نشون نمی ده. 

بجاش براش بادام کاغذی و پسته میخرم خیلی هم علاقه نشون میده ...یا شکلات صبحانه برای گاهی وقتا

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
دختر منم دو سال و چند ماهشه دقیقا مثل پسر شما دوست خوب من🥰 با این تفاوت ک من چون پدرش دو هفته در ما ...

عزیزم همسر منم ده روز در ماه رو نیس و من میرم خونه مامان اینا ک دقیقا بغل خونشون سوپری هست، خیلی عادت کرده خیلیییی.... 

عزیرم پسره منم همین بود الان خیلی کمتر شده نکران نباش منم جون باردار بودم و ویار وحشتناک و دست تنها ...

با اینکه کارتون هدفدارمیذارم براش و داره ازش ی چیزایی یاد میگیره ولی خیلی عصبی شده، عذاب وجدان داره منو خفه میکنه 😭