2777
2789
عنوان

خواب های سم من 🤣👌

170 بازدید | 16 پست

پریشب خواب دیدم دارم میزام... بعد دیدم دختره 

دیشبم خواب دیدم دخترم نوزاده و دوباره میخام بزام اندفه پسره 

تازه هنوز با نامزدمم نامزد بودم میگفتم اخرش نشد عروسی بگیریم مث خارجیا تو دوستی و نامزدی بچه دار شدیم 😂

بعد تازه گفتم اسم واسه، دخترمون بزار 

اسم دخترمم شد ارام 😂ارامتا... هم بهش میگفتیم 

امشبم باید پسرم بیاد اسمشو بهتون میگم 🤣

قبل اینام خواب زاییدن دیده بودم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بذار ارشام

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خواب آینده بوده واقعا 

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

منو چی میگی 

خواب دیدم با چاقو افتادم به جون ترامپ دارم سرشو میبرم تازه رو به قبله هم گذاشته بودمش دنبال آب می‌گشتم قبل کشتنش بهش بدم گناه داره😐😂

بیدار شدم دیدم روی شکم عمم دارم سرمو بالا پایین میکنم بدبخت گفت شکممو ترکوندی بیا پایین 🤣

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
منو چی میگی  خواب دیدم با چاقو افتادم به جون ترامپ دارم سرشو میبرم تازه رو به قبله هم گذاشته ب ...

😂😂😂😂😂😂راضیم ازت 

نههه بنیامین دوس دارم

اخه به ارام نمیاد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خواب زاییدن خیلی خوبه به این معنی که از مشکلات خلاص میشی

خداکنه 😂اینقدی تو خواب زاییدم ت بیداری انقد مشکل. نداشتم

😐در این حد تباهم ک تو نامزدیم 2بارم حامله شم بزام بعد عقد نکنیم؟ 

نههههه منظورم نفهمیدی....

منظورم اینه احتمالا شاید خواب آینده بوده که وقتی ازدواج خراب یه دختر میاری طبق خوابت به پسر 

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:
نههههه منظورم نفهمیدی.... منظورم اینه احتمالا شاید خواب آینده بوده که وقتی ازدواج خراب یه دختر میار ...

نمیدونم من4تا بچه میخام