2777
2789
عنوان

شامپورنگساژ

538 بازدید | 14 پست

سلام دوستان موهامومش سوزنی کردم ولی خیلی ارایشگره کارش داغون بود موهام زردشده یسری جاهاشم نصفه رنگ کرده شامپورنگساژبزنم فایده داره یاکلامشکی کنم دوددل شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موهامو مش کرده بودم خوبم شده بود امروز رفتم کراتین اصلا رنکش داغون شد یه حاش سبز شد یه حاش زرد ا ...

مال من یجاهاییش انگارخاک مالیدن بقیه جاهاشم زرد شب عیدی داغون شدیم🥲

ای وای منم میخوام اول مش کنم بعد کراتین یعنی خراب میشه😢

ببین اصلا اول باید مش کنی چون اگه بعدش کنی کراتینت خراب میشه ولی انقدر رنگ موهامو دوست داشتم ولی امشب نمیدونی جه خال بدی دارما این همه هم پول بدی اخرشم اینجوری الان همه خانواده سوهر مسخرم میکنن 

مال من یجاهاییش انگارخاک مالیدن بقیه جاهاشم زرد شب عیدی داغون شدیم🥲

این همه هم تو این گرونی هزینه کن اخرم این

حالا فردا برم پیش رنگ کارم ببینم میشه درستش کرد یه رنگساژی جیزی 

بجه ها من اصلا حساس نبودم در این خد ها به خدا ولی امشب رو همه اینه ها رو دوست دارم بندازم 

تاحالا استفاده کردین؟

من مش کردم ارایشگرم گفت اینو بگیر هفته ای یه بار بزن موهات رنگساژ میشه دوباره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
یعنی نواد مشت خراب بوده که با کراتین تغییر رنگ داده؟

نه عزیزم ببین کلا با کراتین همه موهایی که رنگ شدن تغییر رنگ میدن حالت منم پارسالم همینجا ها انجام دادم ولی موهام تغیبر رنگ داد ولی امسال خیلی روشن کردم دیگه خیلی گند خورد 

خداییش الان میفهمم هیچی موی طبیعی نمیشه که بری کراتبن ولی خب دیگه موهای منم انقدر سفید داره حد نداره

من پارسال پروتیین کردم برای ترمیم مثلا ولی بشدت ریزش مو گر۴تم حالا امسال میخوام کراتین کنم ببینم چی میشه

من پارسال پروتیین کردم برای ترمیم مثلا ولی بشدت ریزش مو گر۴تم حالا امسال میخوام کراتین کنم ببینم چی ...

کراتبن حای خوب بری عالی میشه خدایی .فقط الان رنگش سدید رفته رو مخم امیدوارم با یه رنگساژ درست بشه .