2777
2789
عنوان

شوهرم

275 بازدید | 12 پست

شوهرم جلو مادربزرگش صداشو کشید بالا بهم گفت چی زر زر میکنی زیر لبت بعد دید من گریه میکنم رفت مبل بخره و از دلم دربیاره از اون ماجرا چهار پنج ساعت میگذره ما مهمون داشتیم پیش اونا کاملا عادی رفتار کردم بنظرتون زود ببخشمش یا نه اگه نه چی بهش بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر اینک راضی بشه رفت مبل بخره؟😐🫡🤣

خدایا از این شوهراااااا بمام میدادی🤣

جدا از شوخی ببخشش دنیا ارزش نداره

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍

یعنی با وسایل خونه خریدن از دلت درمیادد؟؟؟؟وسایل خونه به چه دردت میخوره ؟؟؟که اونم منت خریدنش رو روت بزاره؟؟؟بگه خودم خریدم و فلان !!

حداقل با طلایی ،،،،گلی ،کادویی ،،چیزی که واسه خودت باشه از دلت دربیاد ،،،،نه مبل و میز و قابلمه 

اینجوری ارزش دار میشی!

یکی از حساس ترین چیزام اینه جلو بقیه شوهرم بی احترامی کنه بهم ،،،یغنی تا چندماه مثل سگ ازش متنفر میشم 

باهاش صحبت کن بهش بگو چقدر رفتارش زشت بوده ( دارم پیاز داعش رو زیاد میکنم شما ناراحت نشو) بهش بگو اگه تو احترام رو نگه نداری و پیش بقیه کوچکم کنی اونا هم به خودشون اجازه میدم بی احترامی کنن و... مردا با قهر متوجه نمیشن باید کلا مسئله رو باز کنی و کاملا بهش توضیح بدی و بهش بگی اینبار چشم پوشی میکنم ولی اگه باز هم اینکار رو تکرار کنی به همین راحتی دیگه نمیبخشم