2777
2789
عنوان

خوشبحالتون میتونین خوشحال باشین

181 بازدید | 12 پست

من هیچوقت از ته دلم خوشحال نبودم

همیشه اونی که باید ناراحت باشه منم

همیشه منم که باید بقیه به زندگیم نگا کنن و به زندگیشون امیدوار بشن

همیشه اونی که باید حسرت همه چی به دلش بمونه منم

کاش هیچی وقت منی نبود

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

انقد این جمله هاروتوذهن خودت تکرار کن بنویس تاباورت شه 😏

نیاز به باور نیست حقیقته

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا 

چرا باید دنبال بهانه بود واسه خوشحالی 

گاهی باید فارغ از هر چیزی تو زندگی بیخیال و خوشحال بود 

بعضی وقتا مامانم میگه تو دیونه ای 

اما من این حال رو با هیچی عوض نمیکنم

تا خودت نخوای خوشحال شی کسی خوش‌حالت نمیکنه مجبور نیستی همیشه فکر قربانی بودن بکنی

کیه که نخواد خوشحال باشه

انگار من خودم ارزوم اینه که اینجوری باشم

چرا  چرا باید دنبال بهانه بود واسه خوشحالی  گاهی باید فارغ از هر چیزی تو زندگی بیخیال و ...

اما من حالم خیلی بده

کیه که نخواد خوشحال باشه انگار من خودم ارزوم اینه که اینجوری باشم

کیه که خوشحال باشه تو این دنیا؟ فقط ما منتظریم معجزه شه از این مود در بیایم ولی تا وقتی اینو نفهمی خوشحال بودن و نبودن تو واسه هیچکس مهم نیست تلاش نمیکنی که خودت حال خودتو خوب کنی

یکی میگفت خوشحالی یه حس درونیه  راست می‌گفت  سختی رو همهههههه آدما دارن از کوچیک به بزرگ

ولی بعضیا سختیاشون واسه ما اتفاقای روزانس

بعضی سختیا خیلی بزرگن سختی داریم تا سختی

اما من حالم خیلی بده

میدونی 

من وقتی دارم از بغض خفه میشم اینکارو میکنم میخندم خنده و بغض قاطی 

اینو مطمعن باش تا نخوای کسی حالتو نمیتونه عوض کنه پس خودت تغییرش بده

اگه غصه خوردن مشکلات رو حل میکرد اوکی بود اما فقط حال و سلامتی آدم رو بد و بدتر میکنه.  

دست خود آدم نیست که

وقتی حالش بده همیشه غصه هم باید بخوره