2777
2789
عنوان

ـــ

38 بازدید | 8 پست

بچها امروز یه چیز پسرم تعریف کرد خیلی ذهنمو درگیر کرده اومده بهم گفت عمم بهم گفته بیا دخترمو بگیر باهم ازدواج کنن گفته تو قبول کن ما دخترمون دیگه به کس دیگه ندیم پسرم 17 سالشه دختر عمش 16 سالش به پسرم گفته سال دیگه عقد کنید که سربازیتو بندازن تو شهر خودمون بعد سربازی دیگه حالا حتما خواسته بگه عروسی بگیرین،  بنظرتون کار درستی کرده یا نه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو همسرت برخورد کنه کار زشتی کرده پسر شما هنوز بچه است و سن ازدواجش نیست ...

با اینکارش ذهن بچه رو درگیر کرده..‌‌‌.

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده

احتمالا اصلا فکر نکرده

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
بگو همسرت برخورد کنه کار زشتی کرده پسر شما هنوز بچه است و سن ازدواجش نیست ... با اینکارش ذهن بچه رو ...

بدبخت پسرم میگفت یهویی از در اومدم تو خونه سر صحبت باز کردن هی میگفتن میخوای اونم نمیدونسته چی بگه

طفلی بچه 

بهش بگو هیچکس حق نداره برای اینده تو تصمیم بگیره جز خودت 

وبگو که فعلا خیلی زوده برای این حرفها وتصمیم به این مهمی 

وجواب عمه رو هم بده و بگه مرسی از پیشنهادتون اما فعلا امادگی  قبول مسولیت  و تصمیم به این بزرگی رو ندارم  وبرام زوده و میخوام از جوانیم لذت ببرم و خودم دراینده تصمیم میگیرم و همسرم رو انتخاب میکنم