2777
2789
عنوان

یخچال عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 44 پست
سلام مبارک باشه عروس خانوم منظورتون اینه که میخوان بیان دیدن وسایلتون و یخچالتونم میبینن؟  

اره عز ی زم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی دیگران میبینن؟ ما رشتی هستیم هرگز در یخچال یا کمد یا وسایل عروس و نگاه نمی‌کنیم یعنی زشته اینکا ...

اره ماهم رشتی هستیم ندیدم اینکارو کنن تعجب کردم الان

اتفاقا من و همسرم بعد ازدواج انقدر اینور اونور رفتیم نیاز نبود مر باشه بعدش دوتایی رفتیم خرید خیلیم خوش گذشت چیزایی هم گرفتیم که نیاز داشتیم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید🙏🏻🌙

به خدا قسم تو عروسیم تو یخچالم فقط یه ظرف میوه بود فقط همین..

الانم مادرشوهرم تو فریزرم سبزی اینا گذاشته پر شده اونا نباشن یخچالم رو از برق میکشم‌.

نمیدونم من کی صاحب خونه میشم که یخچالم پر باشه و کلی کیف کنم.کی‌ از ظروف هام استفاده میکنم.کی خانوم خونم میشم..همش میگم کی کی کی و در آخر میگم کاش بشه🙃😔

کیک را بزار یه طبقه اطرافشم چنتا شکلات بزار( شکلشون قبلی باشه خوشگلتر میشه)

اگه اهل ترشی هستین چنتا شیشه ترشی بزار( مبتونید خودتون درست کنین که مناسب تر در بیاد: یه شیشه ترشی مخلوط. ی شیشه ترشی کلم قرمز. ی شیشه ترشی لبو. ی شیشه ترشی لیته  و ی شیشه خیارشور ... اینطوری مثلا)

یه ظرف خوشگل بردار توش میوه بچین بزار یه طبقه یخچال( میوه آرایی نکن ک اسراف نشه اول زندگیت)  از هر میوه ای دو یا ۳ تا بزاری کافیه

تو یه طبقه یه ظرف تخم مرغ و  بقیه وسایل صبحانه مثل پنیر و کره و مربا 

یه طبقه هم میتونی تو یه ظرف مغزیجات بریزی و سلفون بکشی روش

نوشیدنی بخر مثل دوغ و دلستر . شیر نخر بنظرم ممکنه  تا بیایی مصرف کنی فاسد بشه. سس  سفید کچاب و کشک پاستوریزه بسته بندی شده . ماست.  رب گوجه. آبلیمو و آبغوره. شیره انگور ( یا سیب یا توت یا هر چیزی ک داشتی) . شربت خونگی اگرم نداری یدونه ازین بیرونی ها هستا ک با آب رقیقش میکنند. یا آب میوه  پاکتی . 

یه وعده غذا بزار مثلا لازانیا الویه سالادماکارانی دلمه برگ مو یا دلمه فلفل یا هرچیزی خوتون دوس دارید ک حالت تزیینی داشته باشه. لواشک و آلو خورشتی و برگه میوه ها. دیگه اینا سلیقه ای هستند البته

با اینکه رسم خوبی نیست دیدن یخچال عروس اما اگرمرسومه تو فامیلتون من تا جایی که دیدم سالاد الویه کیک. ژله چندتا و دسر به نظرم کرم کارامل خیلی راحته بعد از این آبمیوه های شیک شیشه ای کوچیک. خیارشور زیتون مربا و ترشی میتونی میوه رو هم نو یه ظرف بچینی سلفون بکشی اما معمولا تو قفسه میوه میذارن بعد تو در یخچال سس و آبلیمو و نوشیدنی و تو قفسه جا تخم مرغی تخم مرغ و... 

چرا خودمم گلم به جای عروسی تو تالار توی رستوران ی مهمونی داریم شنبه شب

انشالله خوشبخت ترین باشی جبگر وبه سلامتی زانوی خیرزمین بزاری

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!