2777
2789
عنوان

یخچال عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 44 پست

یعنی دیگران میبینن؟ ما رشتی هستیم هرگز در یخچال یا کمد یا وسایل عروس و نگاه نمی‌کنیم یعنی زشته اینکار تو خونوادمون...نمی‌دونم والا 

آبمیوه و میوه شیر و دوغ و دلستر اینا هم میتونی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوتا قابلمه غذای از شب مونده رو بذاری یخچالت پر میشه و باید جورچین حل کنی تا یه چیزی هم بذاری تو یخچال 😂😂😂

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
همیرم کیک میگیره بزارم تو یخچال

منظورم این بود هزینه ها رو با هم نصف کنید، چون با خیلی چیزها میشه یخچال رو پر کرد که هزینه اش چند برابر قیمت یه کیک میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

تخم مرغ، ترشی خیارشور، میوه،الان زیاد ذهنم نمیاد بزن سرچ کن مواد غذایی یخچال عروس ببین دیگه چی می تونی بزاری

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

توهمونی نیستی که توعقد باردارشده بودی میگفتی برای اینکه پدرومادرم به دلشون میمونه عروسی بگیرم ناراحتم؟

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
دوتا قابلمه غذای از شب مونده رو بذاری یخچالت پر میشه و باید جورچین حل کنی تا یه چیزی هم بذاری تو یخچ ...

واااااای حق😂😂😂😂

کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!

من خودم مال عروسمو پر کردم 

میوه  انواع مربا چند مدل سس  ماست پنیر کره وخامه کیک وژله کشک کاهو وکلم تخم مرغ  ترشی 

تو فریزر هم 

مرغ وگوشت  گوشت چرخی سبزی قرمه کوکو پلو کرفس  هویج نگینی ورنده شده 

ذرت  باقالی نخودفرنگی  فلفل دلمه  رنگی  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

کیک رو جدا بگذار ژله رو جدا طبقه دیگش بگذار

میتونی دورشون چیز میز بگذار پر کنی

مثلا از این شکلات سنگی‌ها بگیر بریز رو کف طبقه ها یا بستنی خوری پایه دار یا جام اگه داری توش اجیل بریزی بگذاری دورشون 

ی طبقه هم میوه تزیین کن بگذار 

تو میوه خوریشم اگه داره البته بادنجون و کلم و کدو فلفل دلمه بلال..... اینا میتونی بگذاری 

یعنی دیگران میبینن؟ ما رشتی هستیم هرگز در یخچال یا کمد یا وسایل عروس و نگاه نمی‌کنیم یعنی زشته اینکا ...

تو مشهد نگاه میکنن متاسفانه 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

توهمونی نیستی که توعقد باردارشده بودی میگفتی برای اینکه پدرومادرم به دلشون میمونه عروسی بگیرم ناراحت ...

چرا خودمم گلم به جای عروسی تو تالار توی رستوران ی مهمونی داریم شنبه شب

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه