2777
2789
عنوان

دو قلو دارم 😻

382 بازدید | 39 پست

سلام به همگی 

چند وقت پیش یه تاپیک زدم و خواستم برام صلوات بفرستید یجاش تعبیر خواب انجام دادم که مشکلم حل بشه 

بهم گقته بودن باید بچه هات رو سقط کنی چون احتمال داره سندروم داون داشته باشه 

ولی امروز رفتم سونو سه بعدی و بچه هام کاملا سالم بودن

خیلی ممنونم ازتون ، و البته خیلی خدارو شاکرم که تو این سن بهم نگاه کرد و قراره دو تا دسته گل بهم بده

امروز رفتم دانشگاه و مرخصی تحصیلی گرفتم 

کلا خیلی خیلی خیل خوشحال بودم گقتم بهتون بگم و البته ازتون تشکر کنم 

همش از دعا شماست 

خیلی برام خواب فرستادید من همه تلاشم ر می کنم تعبیر کنم ، ولی تا جایی که بتونم 

بخاطر بچه ها بهم گقتن اشعه رو کاملا از زندگی حذف کنم منم موبایل و وای فای و تلویزیون رو گذاشتم کنار پس لطفا از دست دیر جواب دادنم ناراحت نباشید. 

:) رعنا هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا شکرت. بهت تبریک میگم عزیزم. ان شاءالله سالم وسلامت به دنیا بیاریشون دخترن یا پسر😍😍

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

توروخدا تو حاجتت رو گرفتی به خدا بگو خدا حاجت منو بده ای یو ایم مثبت بشه و به پسر سالم بزاره تو دامنم

به زودی در این قسمت تیکت بارداری,آبی رنگ,گذاشته می‌شود برای حاجتم میشه یه صلوات بفرستین  

عزیزم انشالله سالم و سلامت به دنیا بیان 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
خداااارو شکر  انشالله بسلامتی بیان بغلت  برای سلامتی شما و دوقلوهاتون صلوات از ته قلبم م ...

ممنون 

خیلی دکترا اذیتمون کردن صلوات ها و دعا های شما نگهمون داشت 

:) رعنا هستم.

عززززیزم 😍😍

دخترن یا پسر؟ اسمشون چیه؟ 

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍