2777
2789
عنوان

سوال شرعی

120 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من باید ختم قران کنم الان پریودم من همیشه وقتی پاک میشم میخونم الان مجبورم الان سوالم اینه سوره سجده دار نباید بخونم یاایه که سجده داره نباید بخونم کدوم ؟؟؟

ب هیچ وجه ب قرآن دست نزنید هیچ آیه ای نباید بخونی  ب جز این اذکار 💫کار گذاری من خاص برای رضایت الله تعالی
اعمال دوران عادات ماهیانه 💫

200 حسبنا الله و نعم الوکیل 🌟

200سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم🌟

200اللهم صل وسلم علی نبینا محمد 🌟

200استغفرالله العظیم و اتوب الیه🌟

200لا اله الا الله🌟

200یا حی یا قیوم برحمتک استغیث🌟

پنج ذکر صبح و شام🌟
الله تعالی ثبات و پایبندی ب اعمال نصیب همه اعضای گروه  بفرماید........این ذکرها را فقط میتونی بخونی خواهر گلم.هر کدوم 200مرتبه در روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر قران خوندن ایراد نداره من شکم توسوره سجده دار بود باایه گفتم ایه نمیشه خوند یاکلا سوره 

خوب سند بیار من میگم اصلا قبول نیست و نباید ب کلام الله دست بزنی.شما میگی باید بخونم خوب بگو عزیزم کدوم آیه از قرآن کدوم روایت؟چون مسائل شرعی را نمیشه یکی بگه اینه تو هم بگی خوب باشه.

خوب سند بیار من میگم اصلا قبول نیست و نباید ب کلام الله دست بزنی.شما میگی باید بخونم خوب بگو عزیزم ک ...

عزیز دلم نباید دست به ایه های قران زد نظر همه مراجع همینه بخونی متوجه میشی خواهرم خواندن سوره های غیر سجده هیچ ایرادی نداره ولی ثوابش کمتره اززمان پاک بودن هستش ولی سوره های سجده دار حرام برزن که حائض هست