2777
2789

خیلی بده چشم انتظار باشی بعد ببینی پریود شدی😒🤧 من 3 ماهه اقدامم هی هرماه دعا میکنم ک پریود نشم اما شدم دیگه زدم بی‌خیالی ولش هرچی خدا بخواد سخت نگیر عزیزم بی‌خیال باش خدا بزرگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو پیش دکتر ۱ لباس گرم بپوش ۲غذای گرم بخور ۳مسکنی بخور ۴ نبات و آب گرم

عزیزم من ۳ از وقتم گذشته و دوتا بیبی هم زدم منفی بود خداروشکر. ممکنه حامله باشم دل درد و کمر درد دارم یکمم مغذرت میخام ترشحات خونی ولی نمیشم 😭

خیلی بده چشم انتظار باشی بعد ببینی پریود شدی😒🤧 من 3 ماهه اقدامم هی هرماه دعا میکنم ک پریود نشم اما ...

سه ماه ک خوبه من پنج ساله چش انتظارم عین پنج ماهم انتظار دارم نشم اما میشم تازه این ماه دوبار پریود شدم

سه ماه ک خوبه من پنج ساله چش انتظارم عین پنج ماهم انتظار دارم نشم اما میشم تازه این ماه دوبار پریود ...

ایشالا به زودی دامنتون سبز میشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
سه ماه ک خوبه من پنج ساله چش انتظارم عین پنج ماهم انتظار دارم نشم اما میشم تازه این ماه دوبار پریود ...

آخ عزیزم انشالا میشی ...برنامه گهواره رو نصب کن کلی مادر با تجربه اونجاس میتونی سوال داشتی بپرسی....دو بار تو یک ماه ؟؟ نمی‌فهمم چرا آخه