2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

زندگی تلخه این تلخ بودنش  جذاب و قشنگش کرده دقیقا مث شکلات تلخ

کاملا غلطه این جمله🚫

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
فک می‌کنی برام مهمه ؟ در این حدم برام مهم نیستی نی نی یارو تگ کنم تعلیقت کنه 😂 شخصیتتو نشون دادی&n ...

عزیزم منظورم ب ت نبود❤️

تنها جمله ای ک به زهنم رسید ک تو تایپ چرتو پرت باشه ولی معنی بده این بود حقیقتا😂

ناراحت نشو اصلا من تو رو نمیشناسم ک بخام بهت اینجوری بگم فداتشم❤️

عزیزم منظورم ب ت نبود❤️ تنها جمله ای ک به زهنم رسید ک تو تایپ چرتو پرت باشه ولی معنی بده این بود حق ...

عزیزم نگران نباش نترس نی نی یارو صدا نمیزنم چون مهم نبود من شخصیت شماها رو خوب می‌شناسم 😘❤️ 

خانم ۲۲ ساله با شخصیت اجازه میدم تو نی نی سایت عضو باشی حالا هم خوشحالم که دیگه نظر نمیدی تو تاپیکم خوشگلمم 😂❤️ 

عزیزم نگران نباش نترس نی نی یارو صدا نمیزنم چون مهم نبود من شخصیت شماها رو خوب می‌شناسم 😘❤️  ...

ن عزبزم من اصلا کاری ب نی نی یار ندارم چیزی ک‌خونمون زیاده سیم کارته فقط خاستم تورو ناراحت نکرده باشم وگرنه نی نی یارو صدا میکردی هم مهم نیود برام😄❤️

ن عزبزم من اصلا کاری ب نی نی یار ندارم چیزی ک‌خونمون زیاده سیم کارته فقط خاستم تورو ناراحت نکرده باش ...

گلم منم ناراحت نشدم فقط برای یه خانم با شخصیت! زشته همچین ادبیاتی 😅❤️