دنا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 6588 عنوان چالش 96 بازدید | 10 پست هر کی تونست یه جمله معنا دار بنویسه که همه حرف هاش اشتباه باشه. ولی قابل فهمیدن. 1401/12/21 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمک_سفید عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2425 زندگی تلخه این تلخ بودنش جذاب و قشنگش کرده دقیقا مث شکلات تلخکاملا غلطه این جمله🚫 ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":) تیکر تولدمه:))
دنا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 6588 الان یکی میگم دین درین درین درین🥚🫳🏻🐕 فک میکنی برام مهمه ؟ در این حدم برام مهم نیستی نی نی یارو تگ کنم تعلیقت کنه 😂شخصیتتو نشون دادی
pariya_mohamadi عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 964 فک میکنی برام مهمه ؟ در این حدم برام مهم نیستی نی نی یارو تگ کنم تعلیقت کنه 😂 شخصیتتو نشون دادی&n ... عزیزم منظورم ب ت نبود❤️تنها جمله ای ک به زهنم رسید ک تو تایپ چرتو پرت باشه ولی معنی بده این بود حقیقتا😂ناراحت نشو اصلا من تو رو نمیشناسم ک بخام بهت اینجوری بگم فداتشم❤️
دنا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 6588 عزیزم منظورم ب ت نبود❤️ تنها جمله ای ک به زهنم رسید ک تو تایپ چرتو پرت باشه ولی معنی بده این بود حق ... عزیزم نگران نباش نترس نی نی یارو صدا نمیزنم چون مهم نبود من شخصیت شماها رو خوب میشناسم 😘❤️ خانم ۲۲ ساله با شخصیت اجازه میدم تو نی نی سایت عضو باشی حالا هم خوشحالم که دیگه نظر نمیدی تو تاپیکم خوشگلمم 😂❤️
pariya_mohamadi عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 964 عزیزم نگران نباش نترس نی نی یارو صدا نمیزنم چون مهم نبود من شخصیت شماها رو خوب میشناسم 😘❤️ ... ن عزبزم من اصلا کاری ب نی نی یار ندارم چیزی کخونمون زیاده سیم کارته فقط خاستم تورو ناراحت نکرده باشم وگرنه نی نی یارو صدا میکردی هم مهم نیود برام😄❤️
دنا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 6588 ن عزبزم من اصلا کاری ب نی نی یار ندارم چیزی کخونمون زیاده سیم کارته فقط خاستم تورو ناراحت نکرده باش ... گلم منم ناراحت نشدم فقط برای یه خانم با شخصیت! زشته همچین ادبیاتی 😅❤️