2777
2789
عنوان

کار زشت عروس 🥲

1084 بازدید | 56 پست

بچه ها من زنداییم با مامان‌بزرگم مشکل داره.

زنداییم هرچی میبینه یا میشنوه دوبرابر میزاره روش به بقیه میگه.این عادتو هم به دختراش یاد داده😑😑

مامان‌بزرگم از سر دلسوزی به دخترداییم گفته یه شال بکن سرت تا مامورا نگیرنت. بعد دختر داییم بهش بر خورده رفته به مامانش گفته که مامان‌بزرگ گفته تا خونه ی منین حجاب سفت و سخت داشته باشین آخه داییم اینا ۶ ماهه خونه ی مامانبزرگم هستن چون مدرسه ی دخترداییم تو این شهره خونه‌ی خودشون تو مرودشت. خونه ی جدیدشون تو این شهر هم داره ساخته میشه

ادامه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خبببببب

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
تا اینجا حق با زنداییت بوده به مادربزرگه ربطی نداره

😂هنوز حرف زندایی نشده چطوری حق باهاشه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

وااای الان یسری کاربرا میان میگن به تو ربطی نداره و و حتما زندگیش خوب نیست که حرف میبره و میاره و حتما شما حرفی بهش زدین که اینطور شده و .... 

ولی عزیز من خیلی تو خانمای اطرافم این اخلاقو دیدم 

انگار خود درگیری دارن بهشون سلام میکنی هرجا میشینن میگن فلانی بهم فحش داد 

یعنی خدا به سر شاهده خانمه رو به روم بود حتی یه کلمه هم باهاش حرف نزدم داشتم با یکی از دوستام شوخی میکردم یهو پرید تو حرفمون هزار تا حرف مثبت هیجده و زشت بارمون کرد 

من که از تعجب دهنم باز مونده بود من اونو نهایت سالی دو بار ببینم حتی اینقدی باهاش ارتباط ندارم که شمارشو داشته باشم یا شمارمو داشته باشه 

بدون هیچ دلیلی یهو موجی شد 

کلا دلشون میخاد یه حاشیه ای درست کنن دعوا راه بندازن انگاری اینجوری شارژ میشن 

آدمایی که با آزار دادن بقیه خوشحال میشن هرچی بیشتر بهشون بی توجهی کنی بهتره 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺