به نظرتون چکار کنم ؟ چطور دام رو سبک کنم ؟چند سال آنقدر شب و روز گریه کردم که دیگه اشکم نمیاد اوج انفجارم چند قطره اشک میاد و تمام و سنگینی غصه و فشار روم چندین برابر میشه ، واقعا گریه کردن نعمت بزرگیه
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد
خیلی چیزها ، تیتر وار بگم ، از کار شروع شد سال ها درس خواندم بهترین مدارس و بهترین رتبه دانشگاه و... همه میگفتن یک روز بیکار نمیمونی ،اما چند بار رفتم سرکار و متاسفانه طرف حقم رو خورد بعدش هم که به رکود کاری خورد بیکار شدم ،ازواج کردم با اینکه تحقیق کرده بودیم دروغ در آمد همش ،از همه چی زدم گفتم زندگی رو بسازیم اما فهمیدم بدجور طرف داره خیانت میکنه اونم نه با یک نفر با چندین نفر مدل به مدل ، به روش نیاوردم غیر مستقیم بهش گفتم به خاطر بچه ام ۲ سال تحمل کردم ولی فایده نداشت بعدش هم دردسرهای شکایت و طلاق و.... الان هم بلاتکلیفی و.... بعدش دروغگویی های خانواده طرف و.... هر روز شکایت و... کار شروع کردم فروشگاه اینترنتی تا اومد پر و بال بگیره خورد به بسته شدن شبکه اجتماعی ، سختی زندگی با خانواده بعد از سال ها جدا زندگی کردن ، آزار بچم توسط اون عوضی و خانوادش ، آسیب دیدن روان بچم ، قانون مرد سالار و..... دیگه دارم منفجر میشم
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد