2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

230 بازدید | 32 پست

به نظرتون چکار کنم ؟ چطور دام رو سبک کنم ؟چند سال آنقدر شب و روز گریه کردم که دیگه اشکم نمیاد اوج انفجارم چند قطره اشک میاد و تمام و سنگینی غصه و فشار روم  چندین برابر میشه ، واقعا گریه کردن نعمت بزرگیه 

هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینقد دلم گرفته که قلبم درد میکنه برعکس تو اشکام مثل چشمه میاد با اینکه دیگه کور شدم از شدت گریه چشمام خیلی ضعیف شده 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍
چی شده مگه

خیلی چیزها ، تیتر وار بگم ، از کار شروع شد سال ها درس خواندم بهترین مدارس و بهترین رتبه دانشگاه و... همه میگفتن یک روز بیکار نمی‌مونی ،اما چند بار رفتم سرکار و متاسفانه طرف حقم رو خورد بعدش هم که به رکود کاری خورد بیکار شدم ،ازواج کردم با اینکه تحقیق کرده بودیم دروغ در آمد همش ،از همه چی زدم گفتم زندگی رو بسازیم اما فهمیدم بدجور طرف داره خیانت می‌کنه اونم نه با یک نفر با چندین نفر مدل به مدل ، به روش نیاوردم غیر مستقیم بهش گفتم به خاطر بچه ام ۲ سال تحمل کردم ولی فایده نداشت بعدش هم دردسرهای شکایت و طلاق و.... الان هم بلاتکلیفی و.... بعدش دروغگویی های خانواده طرف و.... هر روز شکایت و... کار شروع کردم فروشگاه اینترنتی تا اومد پر و بال بگیره خورد به بسته شدن شبکه اجتماعی ، سختی زندگی با خانواده بعد از سال ها جدا زندگی کردن ، آزار بچم توسط اون عوضی و خانوادش ، آسیب دیدن روان بچم ، قانون مرد سالار و..... دیگه دارم منفجر میشم

انقدر مسایل زیادی پیش آمده برام که خودش چندین جلد کتابه و تمامی ندارن 

هر چی بیشتر خودتو درگیرش کنی بد تره

فقط خودتو سرگرم کن 

تنها راهش همینه

تا میتونی اینقدر خودتو ذهنتو درگیر کن ک دیگ وقت فک کردن بهش نداشته باشی 

منم تحربش دارم

هر چی بیشتر خودتو درگیرش کنی بد تره فقط خودتو سرگرم کن  تنها راهش همینه تا میتونی اینقدر خود ...

خیلی خودم‌رو‌مشغول میکنم اما باز هم اینقدر ذهنم درگیره بیشتر به هم میریزم