2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عیدوقتیه که دلت شاد باشه خونه تکونی هم حتما نباید دم نوروز باشه هر وقت دلت خواست میتونی خونتو ...

آخه جاری من میاد تو کابینتامم چک میکنه همیشه سعی میکنم خونه رو تمیز نگه دارم ولی دم عید حساس تر میشم

اه آره واقعا

خوبیش که خوبه 

ما بدش کردیم 

با چشم و هم چشمی و بشور بساب کلی و علیل کن 

خریدن برا نشون دادن به هم

والا صله رحم خوبه اگه برا خدا باشه

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
وای خوش بحالت فامیلای خودت تهرانن؟

گلم ماتهرانی هستیم مادرم خونه باغ داره ..ماسیزده روز می مونیم ..بعدظهرعیددیدنی فامیل میریم ..نهایت یک ساعت می شینیم ازقدیم همین بوده نهاروشام نمی مونیم ...

بفرماییدمهمونمون باشیدعزیزم😍🌹

شماساکن کدوم شهرید

آخه جاری من میاد تو کابینتامم چک میکنه همیشه سعی میکنم خونه رو تمیز نگه دارم ولی دم عید حساس تر میشم

😐😐😐😐😐چرا اینکارومیکنه؟اجازه نده بهش خب😑

وقتی یه روز درمیون خونه تمیز بشه دیگه نیازی به خونه تکونی نیس

خوبیش که خوبه  ما بدش کردیم  با چشم و هم چشمی و بشور بساب کلی و علیل کن  خریدن برا ...

دقیقا باورت میشه من خریدای عیدو بخاطر فامیل شوهر انجام میدم وگرنه برا دل خودم نیس چون الان هم مغازه ها خیابونا شلوغه هم گرونه

گلم ماتهرانی هستیم مادرم خونه باغ داره ..ماسیزده روز می مونیم ..بعدظهرعیددیدنی فامیل میریم ..نهایت ی ...

خوش بحالتون واقعا خونه مادر موندن ی صفای دیگ داره مام تهرانیم

دقیقا باورت میشه من خریدای عیدو بخاطر فامیل شوهر انجام میدم وگرنه برا دل خودم نیس چون الان هم مغازه ...

شما که خودت میگی و میدونی درست نیس 

چرا میکنی 

کار برا خدا خوبه 

نه برا کسی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
فردا برم بومادران بخرم با مریم گلی  میگم شیاف پرژسترون بزارم تاثیر داره یکی سه روز استفاده کرد ...

یه لیوان بیشترنخور چون تلخه ..کاچی درست کن باروغن حیوانی خوبه .سونوبده ببین دلیل عقب انداختنت چیه

انصافا چجوری همیشه تمیزه بگو منم یاد بگیرم

خخ.هفته ای ی بار کلا حیاط میشورم و جارو.میزنم.شنبه سه شنبه جارو و گردگیری.هیچ وقت ظرفام نمیزارم برای فردا گاز هم سریع پاک میکنم.جمعه ها رو میزارم برای کارای متفرقه مثل دسمال کشیدن کابینتا و شستن اشپزخونه و شستن ملافه ها یا..

همتای مامانم بودم❤

😐😐😐😐😐چرا اینکارومیکنه؟اجازه نده بهش خب😑 وقتی یه روز درمیون خونه تمیز بشه دیگه نیازی به خونه ت ...

خله همش فاز رقابت داره والا خونه من تمیز و مرتبه  همیشه پنجشنبه از ساعت ۸ شرو میکنم تا ۱۰ ۱۱ بکوب تمیز کردن جاهای اساسی مثلا داخل کابینت کمد تی کشیدن ولی جاریم همش حس رقابت داره

شما که خودت میگی و میدونی درست نیس  چرا میکنی  کار برا خدا خوبه  نه برا کسی

شاید باورت نشه من سرکار میرفتم آرایش نمیکردم در حد ضدآفتاب و رژ کلا هم سه تا مانتو پوشیده گذاشته بودم برا سرکار 

کارمون نزدیک خونه مادرشوهرم بود مثلا چهارشنبه ها بعضی اوقات میرفتیم خونه مادرشوهرم خواهرشوهر و جاریم ی بار اونجا بودن گفته بودن شوهرش چجوری تحملش میکنه خواهرشوهرمم به مادرشوهرم گفته بود به فلانی بگو مانتو بگیره خیلی مانتوش خراب شده در صورتی که لباس کار من خیلی بهتر از لباس مهمونی اونه