2777
2789
اگر راهکار بهت گفتن به منم بگو منم همچنان در انتظارم....

من یه بار تخم شوید خوردم خیلی زود امد الان خبری نیست

بعذ هررلحظه یه جایی بدنم درد میکنه الان یه هفته هست شست راستم درد میکنه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رازیانه معرکه اس

ابنقدر خوردم فایده نداشته

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دید و بازدید😔 میری مهمونی مثلا خونه خواهرت کلی حال میده راه میفتی سمت خونه خودت برادر شوهرت زنگ میز ...

من روزاول عیدمیرم تهران تاهفتم هشتم عید..خانواده ی همسرمیرن مسافرت نمی بینمشون تاسیزده 😇

من دوهفته شروع کردم هنو تموم نشده چندروز درگیر آشپزخونم و یک روزم اتاق و‌چندروزم خونه مامانم کمکش کردم و الان پذیرایمو و ی اتاق دیگه و سرویسا مونده 

ولی شستنیا هرچی ک بشه شسته بشه تو خونه رو و شستم تو این چندروز

من یه بار تخم شوید خوردم خیلی زود امد الان خبری نیست بعذ هررلحظه یه جایی بدنم درد میکنه الان یه هفت ...

تخم شوید.رازیانه.بومادران.مریم گلی دم کن بانبات بخورمثل لوله بازکن 😇

همه اینا یطرف آشپزخونه ودهود یطرف😣😣

خداروشکر هود ندارم

اما آشپزخونه رو موافقم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
من له ام فقط پشت گاز بالای یخچال پشت لباسشویی چربی رو کابینتا کشو ادویه ها چدن گاز داخل توستر ب ...

من کابینت و کف و دیوار آشپزخونه رو سپردم به دستان پر مهر همسر

تخم شوید.رازیانه.بومادران.مریم گلی دم کن بانبات بخورمثل لوله بازکن 😇

فردا برم بومادران بخرم با مریم گلی 

میگم شیاف پرژسترون بزارم تاثیر داره یکی سه روز استفاده کردم