2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وارد فضای مجازی میشه بیخودی وابسته میشه به هر کس و ناکسی 

بعد ضربه میخوره خیلی شانس بیاره ضربه نخوره 

ولی شمام کم از اسیب های فضای مجازی نمیدونی نیاز نیست من ادامه بدم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

هر خطری 

ارتباط با دوستای ناباب و به راه بد کشیده شدن

یا هرپسری که بهش محبت کنه هر خواسته ای که ازش داشته باشه بی چون و چرا انجام میده حتی اگه به ضررش باشه 

و خیلی چیزای دیگه 

مثل من‌میشه

از ۱۴ سالگی آیندمو با آدمی‌نابود کزدم‌ک ذره ای بزاش ارزش ندارم با اینکه الان زنشم..بخاطر ۴ تا حرف قشنگی ک بهم زد وابسته ش شدم،وقتی ولم کرد روانی شدم اونموقع دیگ هرچقدر پدرمادرم محبت کردن فایده نداشت،مامانم خودش بابامو دوس نداشت واسه همین منو همیشه از بابام دور کرد.باز بغض کردم الان.‌بابای من خیلی مهربونه،خیلی زیاد..ولی حیف ک من آیندمو نابود کردم..

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
مثل من‌میشه از ۱۴ سالگی آیندمو با آدمی‌نابود کزدم‌ک ذره ای بزاش ارزش ندارم با اینکه الان زنشم..بخاط ...

بابام همیشه ب من محبت میکرد ولی مامان آشغالم همیشه منو ازش دور کرد..کاش بمیرم زندگیم‌پره درده

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
بابام همیشه ب من محبت میکرد ولی مامان آشغالم همیشه منو ازش دور کرد..کاش بمیرم زندگیم‌پره درده

منم شبیه شما

ولی خانواده من چون خودشون محبتی ندیدن از بچگی یتیم بودن منم کمبود محبت دارم

شاید سوال شخصی باشه اما چرا مادرت طلاق نگرفت ؟ 

خواهر و برادر داری ؟

مثل من‌میشه از ۱۴ سالگی آیندمو با آدمی‌نابود کزدم‌ک ذره ای بزاش ارزش ندارم با اینکه الان زنشم..بخاط ...

دقیقا از یه سنی به بعد ادم نیاز به محبت نداره 

هر چیزی واسه سن خاصیه

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
دقیقا از یه سنی به بعد ادم نیاز به محبت نداره  هر چیزی واسه سن خاصیه

اره

الان هزارتا مشکل جسمی دارم..کاش هیجوقت اصلا دنیا نمیومدم

سوالی ک پرسیدی جواب دادنش برام خیلی سخته..وقتی از شهرستان خونشون میاد تهران عاشق مردی میشه ک دوست با ...

چ بد

مهم زندگی الان خودته. همون طور که میخوای بسازش هنوز سنی نداری