2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا همش دارم حرص میخورم از دست خواهر و برادرم همش غصه میخورم بیمار میشن و... آخه هیچوقت هم با هم ...

اتفاقا ما بچه بودیم همش دعوا داشتیم با هم بعد ازدواج پشت همیم خیلی

به خدا همش دارم حرص میخورم از دست خواهر و برادرم همش غصه میخورم بیمار میشن و... آخه هیچوقت هم با هم ...

اره بابا ، ماها که هیچ مشکلی بینمون نیست بازم تو زندگی همدیگه نقشی نداریم چه برسه به اینکه مشکلیم بین بچه ها باشه 

بعد میگن عمه خاله دایی و.. خداشاهده همشونو روهم جمع میکنم باهاشون یه نوشمک میخرم 😂 فامیل کیلو چنده 

خودت تا جاییکه میتونی بهش محبت کن بذار تو ناز و نعمت بزرگ شه کیفشو کنه 

🤍🌱
اره بابا ، ماها که هیچ مشکلی بینمون نیست بازم تو زندگی همدیگه نقشی نداریم چه برسه به اینکه مشکلیم بی ...

وای نگو من دخترم عاشقه داییش و خالشو و عمشه ، و محبتشون دو طرفه است واقعا

احساس تنهایی می‌کنه در آینده بچش نه خاله ای داره نه عمو نه دایی نه عمه وقتی بچش همبازی ندارن 

نه بابا دیگه قدیم نیست که الان بچه ی من خاله اش که ایران نیست چندساله رفته از ایران ۲ تا عمه داره که اونام فروردین دارن مهاجرت میکنن ‌.اینجا تابستون برق نداریم آب نداریم زمستون گاز نداریم 

وای نگو من دخترم عاشقه داییش و خالشو و عمشه ، و محبتشون دو طرفه است واقعا

اره هستن خانواده هایی که محبت هست بینشون البته انگشت شمار 

ولی بنظر من اولویت باید شرایط داخل خونه باشه برا بچه اوردن مثلا پدر مادر از لحاظ روحی و‌جسمی سالم باشن شرایط مالی اوکی باشه و.. صرفا بخاطر همبازی بودن و نمیدونم‌در اینده تنها نباشه و .. نباید بچه اورد

🤍🌱
نه بابا دیگه قدیم نیست که الان بچه ی من خاله اش که ایران نیست چندساله رفته از ایران ۲ تا عمه داره که ...

من که اون موقع خیلی وقت پیشم نه ها اینارو داشت خیلی حال می کردم بهم خوش می‌گذشت مثلا دوستام نداشتن خیلی غصه میخوردن بازم هرطور صلاح میدونین

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
من که اون موقع خیلی وقت پیشم نه ها اینارو داشت خیلی حال می کردم بهم خوش می‌گذشت مثلا دوستام نداشتن خ ...

منکر خوب بودن خاله و عمه نیستم اما خوب متاسفانه هم زمونه تغییر کرده هم شرایط کشور زیاد نرمال نیست