سلام دوستان روز موعدم بی بی چک زدم هاله خیلی کنم انداخت فرداش پریود شدم کامل وخونریزی زیادم داشتم الانم پریودم تموم شده ۳روزه ،باز بی بی زدم هاله انداخت ،pCO هستم دوماهه داروی طب سنتی میخورم ،تجربه ای دارین؟دیروزم یه چیزی شبیه گندم سه برابرش که داخلش پرآب بود دفع کردم بدون درد
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
زیاد سخت نگیر فکر نمی کنم بچه بوده باشه با توجه به تجربه 3تا سقطی که داشتم میگم احتمالا کیست بوده
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
انشالله کیست باشه اینترنت میزنی میاره خارج رحمو...
نه خارج رحم درد زیاد داره
واسه سقط رفته بودم خانومه می گفت چن وقت درد داشتم شوهرم اهمیت نداد بعد بنده خدا تخمدان ترکیده بود با چه حالی اومد بیمارستان