2777
2789
عنوان

اونای که وسواس داشتین بیاین لطفا

71 بازدید | 5 پست

سلام بچها

من 17 سالمه و حدود 4 سال میشه وسواس فکری عملی دارم

اینجوری که  یه اتفاق که هنوز نیافتاده میاد تو ذهنم میترسم که نکنه همینجوری شه استرس و اضطراب میگرم غیر قابل تحمللل بعد هر کاری که انجام میدم باید چندین بار تکرار کنم اونقدر که موقع انجام دادن اونکار چیزای بد تو ذهنم نیاد که اگه بیاد شاید خدای نکرده اتفاق بدی بیوفته

بخدا کلافه شدم 

خیلی شدید نیست هر دفعه کمتر هم میشه اما پس بدتر میشه

این هم بگم ژنتیکی نیست فقط از چند سال پیش که خیلی ترسیده بودم از یه اتفاقی از اون موقع روم تأثیر گذاشته و واقعا داره آزارم میده

خانوما لطفا چند جمله بگین استرس های بی موردم کم شه

هیچوقت غصه چیزی رو پیش از اتفاق افتادنش نخور،هر اتفاقی هر زمانی افتاد اونموقع میتونه راه حل پیدا کنی،و ۹۹ درصد و ۹ صدم اتفاقاتی که نگرانش نیم هرگزززززززز اتفاق ننیفتن

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
هیچوقت غصه چیزی رو پیش از اتفاق افتادنش نخور،هر اتفاقی هر زمانی افتاد اونموقع میتونه راه حل پیدا کنی ...

واقعا نیاز دارم از همین حرفا بشنوم خیلی باعث میشه اضطرابم کم شه خیلی کم میشنوم اما تاثیر گذار

ممنون🥰❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نیاز دارم از همین حرفا بشنوم خیلی باعث میشه اضطرابم کم شه خیلی کم میشنوم اما تاثیر گذار ممنون ...

من قبلا وسواس داشتم ولی آنقدر خلافش رفتار کردم و فک کردم تا خوب شدم

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
وسواس شست‌شو؟  استرساشو چیکار میکردی نمی‌ترسیدی اتفاقی بیوفته؟

هم فکری هم عملی،با خودم میگفتم به درک بزار اتفاق بیفته،یا فک میکردم کثیفه بعد میگفتم خب باشه مگه همه آدما حتی اونا که کثیفه و سال تا ماه دستامونو حتی نمیخورن مردن؟نه...از منم سالمترن،همش با افکارم مبارزه میکردم و عمدا خلافش انجام میدادم،با خودم میگفتم اگه فلان اتفاق بیفته خب اونموقع هم من منفعل و فلج که نیستم ی راهکاری پیدا میکنم و نباید به استقبال بدبختی برم و از پیش واسه چیزی عزاداری کنم،مث اینه که ی کسی زنده باشی تو بشینی گریه کنی و واسش مراسم ختم بگیری،میشه؟نه...همچین کاری رو میکنی؟نهه،پس نباید واسه اتفاق نیفتاده هم غصه بخوری چون مصداق همون مثال میشه