2777
2789

خب زن باید مطلقه باشه حداقل یه بچه سالم اورده باشه.بد جنین انتقال بدی تمام هزینه های پزشکی با خودتونه یه مبلقم خو جدای اینا بایذ بی.امام حسین خودش دامنتو سبزکنه که نیاز به رحم اجاره نداشته بتشی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم اینی که میگن رحم از یکی دیگه اسپرم از اقات باشه این منظورمه

خوب همینه.یعنی میگی تخمک بخری؟رحم اجاره ای اسپرم با تخمک خود زنشو لقاح میدن جنین فقط تو رحم یکی دیگه رشد مبکنه

اگه منظورت اینه اسپرم باشه ولی تخمک بخری اونم یا باید از زن مطلقه باشه یا جدیدا میگن اگه از فامیل باشه بهت دادگاه نامه میده که جایزه 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.