2777
2789
عنوان

حس ششم💫🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 190 پست
توروخدا برا من بگو  بهم پیشنهاد می‌ده؟عاشقم میشه؟ کلا حسش چیه علت اینکه پسم زد ت اولین پیام ...

بیین بنظرم کسی تو دلش‌ یا فعلا نمیخاد خودشو درگیر اینجور چیزا کنه شاید موقعی بهت پیشنهاد بده ک ت پسش بزنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال اینده منظورتونه؟ باکی؟ ویژگی هاش میشه بگی؟ 

حس میکنم چهارشونس ریشوعه چش ابرو مشکیه و موهای پرپشتی داره 😂بخدا ک  اولین این ب ذهنم اومد بعد خوندنش شاید حالا با تموم این خصوصیات نباشه 

بنظرم عاشقته چون اینا نشونه هاشن ازدواجم قطعا اگ واقعی دلیه اینارو ک میگی واس ازدواج میخادت  ش ...

ممنون عزیزم.شرمنده 

شما حس میکنید عشقش همیشگی و‌موندگاره یا اقتضای سنشه و زودگذره؟(چون فقط۱۹ سالشه)

حس میکنم چهارشونس ریشوعه چش ابرو مشکیه و موهای پرپشتی داره 😂بخدا ک  اولین این ب ذهنم اومد بعد ...

واقعا حس ششمی هستیا 

اینم میشه بگی سال اینده اون دانشگاه ورشته ای که میخوام قبول میشم؟ 

کاربری دو نفر... میشه واسه حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی... 
ب نظرت دولتی قبولم ؟فرهنگیان یا نظام یا هیچکدوم؟؟ کی ازدواج میکنم؟ آرامش دارم در اینده؟ محمد یعنی ...

فرهنگیان امسال بنظرم میاری ولی باید ببینی تا چقد داره چون رغیب زیاد داری 

ازداوج فعلا نمیتونم برات حدس بزنم چون اگ کسیم بیاد پسش میزنی دلبسته ب کسی هستی 

آرامش همش بستگی ب خودت داره نمیتونم اینو برات بگم 

بنظرم شاید هنوز تصمیمیشو نگرفته 

فرهنگیان امسال بنظرم میاری ولی باید ببینی تا چقد داره چون رغیب زیاد داری  ازداوج فعلا نمیتو ...

امیدوارم بیارم😍😘

ی سوال دیگ بپرسم و تموم باشه؟😂

علی چ حس بهم دارع؟هیچ رابطه ای نداریماا فقط ی چت ساده برا مشاور و درس 

هرچی حس میکنی بوگو

خصوصیات خودمم بوگو

.....
من دقیقا نمیدونم حس ششمیم یا ن ولی هرچی حدس بزنم اتفاق میفته 🤦🏻‍♀️

خب توروخدا واسه من بگو شوهرم میاد دنبالم نفست حق خواهش میکنم خواهرانه برام دعا کن

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم
شاید چون واقعا هنور ب حسش مطمئن نیست و باهات صادقه بهت گفته شاید تایم طولانی بعد متوجه شه عاشقته ک ت ...

سلام منو میگی حالم خرابه🥺❤️

من کنکور تجربی امسال چه رشته ای ( پزشکی،دندان،دارو،پرستاری،معلمی) 

کی ازدواج میکنم ؟ویژگیش🌷

•که جهان رنج بزرگیست 

ممنون عزیزم.شرمنده  شما حس میکنید عشقش همیشگی و‌موندگاره یا اقتضای سنشه و زودگذره؟(چون فقط۱۹ س ...

فداتشم اینو حالا جدا از این حسام بهت بگم اگ واقعا عاشقته و همیشه هواتو داره ربطی ب سنش نداره و مطمئن باش عشقش همیشگیه ولی اگ چیزی ازش ندیدی و اینکه هنوز بهت اون حسی ک باید نداده یعنی اونجوری ک باید واس رابطه نیست