2777
2789
عنوان

پیرسینگ

91 بازدید | 4 پست

بچه ها پیرسینگ زدم گوشمو

بعد اینکه یادم رفت ازش بپرسم:/

بعد چند وقت میتونم این پیرسینگو در بیارم یکی دیگه بزارم؟ 

ینی اینکه عوض بدل کنم

ممنون میشم اطلاعی داشته باشید جواب بدید❤️

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

کسی نمیدونه واقعا؟ 

همه در سکوتن چرا😐💔

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هروقت زخمش خوب شد دیگه،پماد aبزن زود خوب بشه من طلا ننداختم بسته شدددد کلا🥲

مرسی

عزیزم 

با آنژوکت زدم اصلا زخم نشده فقط یکم ورم کرده همین

چهارشنبه هم زدم

به نظرت تا هفته‌ ی بعدی اوکیه یا زوده؟